Home » Other » Suggestions & Feedback » Post is getting vanished
Post is getting vanished [message #410252] Thu, 25 June 2009 20:23 Go to next message
vamsi kasina
Messages: 2107
Registered: October 2003
Location: Riyadh, Saudi Arabia
Senior Member

I face issue with the following browser[ 3 votes ]
1. Netscape 2 / 67%
2. Internet Explorer 0 / 0%
3. Mozilla Firefox 0 / 0%
4. Google Chrome 1 / 33%
5. Apple Safari 0 / 0%
6. Other 0 / 0%

I use Netscape.
Some times, when I post anything, The content got vanished and it shows "No message Body".
Other times, the message gets corrupted.

This happens with Blogs also.
Has anyone faced this issue?
Even I'm typing this message for the second time.

By
Vamsi
Re: Post is getting vanished [message #410281 is a reply to message #410252] Thu, 25 June 2009 23:58 Go to previous messageGo to next message
Michel Cadot
Messages: 64119
Registered: March 2007
Location: Nanterre, France, http://...
Senior Member
Account Moderator
What is the purpose of the poll? Knowing which browser we use or knowing with which browser we had a problem?

Regards
Michel
Re: Post is getting vanished [message #410291 is a reply to message #410281] Fri, 26 June 2009 00:27 Go to previous messageGo to next message
vamsi kasina
Messages: 2107
Registered: October 2003
Location: Riyadh, Saudi Arabia
Senior Member
Which browser we had a problem?
So that I'll install a new one and use that.

By
Vamsi
Re: Post is getting vanished [message #410314 is a reply to message #410291] Fri, 26 June 2009 02:54 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 20896
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
OK then, I use "Other" browser and sometimes it happens to me as well ("No message body" issue). However, it is so rare that I'm not concerned about it. I'd rather see Forum work smoothly all the time (OK, most of the time) than have the mentioned issue fixed.

So, if you wish, you may install my "Other" browser, but I guess that it won't make you any happier.
Re: Post is getting vanished [message #410321 is a reply to message #410314] Fri, 26 June 2009 03:54 Go to previous messageGo to next message
vamsi kasina
Messages: 2107
Registered: October 2003
Location: Riyadh, Saudi Arabia
Senior Member
Can you tell me what is your "Other" browser?

Firstly I used to use Google Chrome. I felt that was little slow.
Now I'm using Netscape. Facing this issue very frequently.
I had to copy the content and press the submit button.

Better I move back to Google Chrome.

By
Vamsi
Re: Post is getting vanished [message #410327 is a reply to message #410321] Fri, 26 June 2009 05:23 Go to previous messageGo to next message
babuknb
Messages: 1734
Registered: December 2005
Location: NJ
Senior Member


Then try to use Mozilla

Babu
Re: Post is getting vanished [message #410333 is a reply to message #410327] Fri, 26 June 2009 06:09 Go to previous messageGo to next message
vamsi kasina
Messages: 2107
Registered: October 2003
Location: Riyadh, Saudi Arabia
Senior Member
Let me try that... Thanks!

By
Vamsi
Re: Post is getting vanished [message #410347 is a reply to message #410333] Fri, 26 June 2009 08:09 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 20896
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
Sorry, at the end I forgot to name it: my "other" browser is Opera.
Re: Post is getting vanished [message #410348 is a reply to message #410347] Fri, 26 June 2009 08:13 Go to previous message
vamsi kasina
Messages: 2107
Registered: October 2003
Location: Riyadh, Saudi Arabia
Senior Member
Thanks! I remember I used it long back, before my laptop got reinstalled Razz .

By
Vamsi
Previous Topic: On posts, names and avatars (splitted from DECODE and CASE Expression Limitation)
Next Topic: Temporary table in Oracle
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Dec 06 08:16:40 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.12851 seconds