Home » RDBMS Server » Server Administration » error in installing Workflow (Oracle 10.2.0.1, OS: RHEL-4, Oracle Work flow:2.6.3)
error in installing Workflow [message #409170] Fri, 19 June 2009 16:32 Go to next message
ridhi_sundar
Messages: 184
Registered: November 2007
Location: Bangalore
Senior Member
Hi friends

I was installing Oracle Workflow. TO access workflow manager I had to run below comands.

$ORACLE_HOME/jdk/bin/java -Djava.security.properties=$ORACLE_HOME/oc4j/j2ee/home/config/jazn.security.props -jar $ORACLE_HOME/oc4j/j2ee/home/oc4j.jar -userThreads -config $ORACLE_HOME/oc4j/j2ee/OC4J_Workflow_Component_Container/config/server.xml &


$ORACLE_HOME/jdk/bin/java -Djava.security.properties=$ORACLE_HOME/oc4j/j2ee/home/config/jazn.security.props -jar $ORACLE_HOME/oc4j/j2ee/home/oc4j.jar -config $ORACLE_HOME/oc4j/j2ee/OC4J_Workflow_Management_Container/config/server.xml &


While running these comands I am getting an error as :
09/06/19 15:42:18 Error starting ORMI-Server.  Unable to bind socket: Address already in use


Even when I am trying to start emctl using emctl start dbconsole I am getting the same error.

Please help me if anyone having any idea about this error.

Thanks
Ridhi
Re: error in installing Workflow [message #409179 is a reply to message #409170] Fri, 19 June 2009 19:03 Go to previous messageGo to next message
babuknb
Messages: 1734
Registered: December 2005
Location: NJ
Senior Member

>>Even when I am trying to start emctl using emctl start dbconsole I am getting the same error.

Try to check emctl log file; also post here.

Thanks
Re: error in installing Workflow [message #409188 is a reply to message #409170] Fri, 19 June 2009 23:14 Go to previous messageGo to next message
ridhi_sundar
Messages: 184
Registered: November 2007
Location: Bangalore
Senior Member
Hi

entry in emdctl.trc
2009-06-19 14:37:44 Thread-3086928096 WARN  http: snmehl_connect: connect failed to (vgit01.valueglobalit.net:1158): Connection refused (error = 111)

Entry in emdb.nohup:
(pid=2364): starting emagent version 10.1.0.4.1
(pid=2364): emagent now exiting abnormally - initialization failure. Consult '.trc' and '.log' files.
----- Fri Jun 19 14:34:49 2009::DBConsole exited at Fri Jun 19 14:34:49 2009 with return value 7. -----
----- Fri Jun 19 14:34:49 2009::Restarting DBConsole. -----
----- Fri Jun 19 14:34:49 2009::Console Launched with PID 1490 at time Fri Jun 19 14:34:49 2009 -----
09/06/19 14:34:50 Error starting ORMI-Server.  Unable to bind socket: Address already in use
----- Fri Jun 19 14:36:19 2009::EMAgent exited at Fri Jun 19 14:36:19 2009 with return value 55. -----
----- Fri Jun 19 14:36:19 2009::EMAgent has exited due to initialization failure. -----
----- Fri Jun 19 14:36:19 2009::Stopping other components. -----
----- Fri Jun 19 14:36:19 2009::EMWD Stopping DBConsole. -----
--- DBConsole internal stop. No OC4J admin passwd hence hard stop. ---
----- Fri Jun 19 14:36:19 2009::Commiting Process death. -----
----- Fri Jun 19 14:36:19 2009::Exiting watchdog loop -----
Re: error in installing Workflow [message #409194 is a reply to message #409188] Sat, 20 June 2009 03:50 Go to previous messageGo to next message
babuknb
Messages: 1734
Registered: December 2005
Location: NJ
Senior Member

http://forums.oracle.com/forums/thread.jspa?threadID=251839
Re: error in installing Workflow [message #409207 is a reply to message #409194] Sat, 20 June 2009 07:14 Go to previous message
ridhi_sundar
Messages: 184
Registered: November 2007
Location: Bangalore
Senior Member
Hi Babu

I saw that discussion in OTN forum. I already tried with many ports. The default port 23792 is in time wait state. I tried with 6008, 5908 which are listening. Still facing the same error.

Thanks
Ridhi
Previous Topic: ora-00972 (identifier too long) vs. design
Next Topic: DBA_OUTSTANDING_ALERT not genrating
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Dec 05 11:13:20 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.05229 seconds