Home » Developer & Programmer » Reports & Discoverer » REP-51002: Bind to Reports Server rep_MYserver failed
REP-51002: Bind to Reports Server rep_MYserver failed [message #407483] Wed, 10 June 2009 05:38 Go to next message
me_lucky
Messages: 22
Registered: June 2009
Junior Member
Hi,

am using oracle 10g AS on windows 2003 server.
when am trying to run reports its showing error like
"REP-51002: Bind to Reports Server rep_MYserver failed"
but my forms are working properly.

pl help me resolving this issue.

Thanks in Advance,
Re: REP-51002: Bind to Reports Server rep_MYserver failed [message #407484 is a reply to message #407483] Wed, 10 June 2009 05:41 Go to previous messageGo to next message
Michel Cadot
Messages: 64102
Registered: March 2007
Location: Nanterre, France, http://...
Senior Member
Account Moderator
Take care where you post your question.
There is a forum for Reports.

Regards
Michel
Re: REP-51002: Bind to Reports Server rep_MYserver failed [message #407532 is a reply to message #407484] Wed, 10 June 2009 07:19 Go to previous messageGo to next message
me_lucky
Messages: 22
Registered: June 2009
Junior Member
hello,

sorry for troubling u.
i thought this forum will help me,
i have posted it in Oracle Application server forum also,
but it got deleted by the administrator.

can u pl help me where i have to post my query?
or is this forum will not guide for such posts.

Thanks in advance,
Lucky
Re: REP-51002: Bind to Reports Server rep_MYserver failed [message #407544 is a reply to message #407532] Wed, 10 June 2009 07:45 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 20888
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
Oracle
REP-51002: Bind to Reports Server {0} failed

Cause:   Failed to connect to Reports Server

Action:   Please make sure the Reports Server is running and that the Reports Server name is correct


As of misplaced and cross-posted questions: it is NOT that you can not ask for help, just try to open a topic in a most appropriate forum. Duplicates will be deleted (as it happened to your topic). Misplaced topics will be moved into another Forum.

If you feel that this topic belongs elsewhere, please, say so - either as a reply to this message, or as "report this message to a moderator".
Re: REP-51002: Bind to Reports Server rep_MYserver failed [message #407549 is a reply to message #407544] Wed, 10 June 2009 07:55 Go to previous message
me_lucky
Messages: 22
Registered: June 2009
Junior Member
hello,

thanks for the reply.
report server is not getting started. and one more this,
when my laptop is connect to LAN reports are getting generated, but when i remove the LAN, its showing the error.

what might be the reason.

pl help me.
Previous Topic: Oracle 6i Report Performance Tuning
Next Topic: REPORST SERVER CONFIGURATION
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Dec 02 16:48:48 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.51340 seconds