Home » Developer & Programmer » Forms » internet explorer is getting closed when trying to run 10g forms(merged2) (oracle 10g,10.1.0,xp)
internet explorer is getting closed when trying to run 10g forms(merged2) [message #404930] Mon, 25 May 2009 09:33 Go to next message
sonrub_iqb
Messages: 11
Registered: August 2005
Location: mumbai
Junior Member

Hi Dear,

infact i am facing problem when i am trying to run 10g form.the internet explorer is getting closed automatically.
could anyone please tell what's wrong with the setting.how to solve this problem.

thank you & Regards.

[Updated on: Mon, 25 May 2009 10:01] by Moderator

Report message to a moderator

internet explorer is getting closed when trying to run 10g forms [message #404935 is a reply to message #404930] Mon, 25 May 2009 09:39 Go to previous messageGo to next message
sonrub_iqb
Messages: 11
Registered: August 2005
Location: mumbai
Junior Member


Hi Dear,

infact i am facing problem when i am running any form internet explorer getting closed.so can anyone help me how to solve this problem.

thank you & Regards
Re: internet explorer is getting closed when running 10g form [message #404937 is a reply to message #404930] Mon, 25 May 2009 09:53 Go to previous message
shahzaib_4vip@hotmail.com
Messages: 376
Registered: December 2008
Location: karachi
Senior Member
Please Use Search before posting its contain many information for example

http://www.orafaq.com/forum/m/399792/135627/#msg_399792


and Please Avoid multiple post


Regards


Shahzaib Ismail
Previous Topic: default_where question (merged)
Next Topic: RUN REPORT ON FORM(merged 3)
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Dec 04 00:46:57 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.04001 seconds