Home » Server Options » Replication » Problem in MV (oracle10g)
Problem in MV [message #403720] Mon, 18 May 2009 05:23 Go to next message
convey05
Messages: 43
Registered: December 2007
Location: CHENNAI
Member
Hi
I have a materialized view based on 2 views.
The views contain dblink and function to pull data from different schemas.
I have added 2 columns in the underlying 2 views.The data for this column is fetched with the help of a function.This view are called in the MV.
Problem is if the views are queried outside the MV i am getting data for the column.
But if the same views queried through MV i am not getting any output for the added colums alone,
data for the rest of the columns is getting displayed for the specified record.
I dropped both the job schedule and MV and tried.But still the problem exists.
Kindly let me know how to solve the problem and what can be the reason for this.
Thanks in advance.

[Updated on: Mon, 18 May 2009 05:44] by Moderator

Report message to a moderator

Re: Problem in MV [message #403725 is a reply to message #403720] Mon, 18 May 2009 05:46 Go to previous message
Michel Cadot
Messages: 64130
Registered: March 2007
Location: Nanterre, France, http://...
Senior Member
Account Moderator
If you drop and recreate the MV, including the new columns, it should work.
As you din't post what you did, we can't tell you what you did wrong.

Regards
Michel
Previous Topic: Table Replication
Next Topic: Alternate Solution for Materialized views
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Dec 07 07:00:33 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.11164 seconds