Home » RDBMS Server » Enterprise Manager » 10g enterprise manager is not opening in browser (oracle 10g,10.1.0.2.0, xp)
10g enterprise manager is not opening in browser [message #403717] Mon, 18 May 2009 05:02 Go to next message
sonrub_iqb
Messages: 11
Registered: August 2005
Location: mumbai
Junior Member

Hi everyone,

infact i installed oracle 10 g.after that oem was working fine.
but i droped the startup database and created one db.every thing is working fine except EM.i am puttin the address in the url the message is -:the page can not be displayed.

can any one help me.

thanks
Re: 10g enterprise manager is not opening in browser [message #403772 is a reply to message #403717] Mon, 18 May 2009 10:04 Go to previous messageGo to next message
babuknb
Messages: 1734
Registered: December 2005
Location: NJ
Senior Member



Please try to search in OraFaq. I already answer this question.

Babu
Re: 10g enterprise manager is not opening in browser [message #403845 is a reply to message #403772] Tue, 19 May 2009 03:17 Go to previous messageGo to next message
sonrub_iqb
Messages: 11
Registered: August 2005
Location: mumbai
Junior Member


Thanks,

infact i gotten soln.i just opened the portlist file and seen the port no then through that port em opened.
Re: 10g enterprise manager is not opening in browser [message #404154 is a reply to message #403845] Wed, 20 May 2009 11:17 Go to previous message
babuknb
Messages: 1734
Registered: December 2005
Location: NJ
Senior Member


Great.

Thanks for the feedback.

Babu
Previous Topic: What HTTP Server does OEM DB Console use
Next Topic: creating and getting email alerts on a schema
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Nov 28 13:50:33 CST 2014

Total time taken to generate the page: 0.17338 seconds