Home » Developer & Programmer » Forms » FRM-41213 In AIX 5 (Forms 10.1.2.0.2 , SO AIX 5 )
icon4.gif  FRM-41213 In AIX 5 [message #401848] Wed, 06 May 2009 11:36 Go to next message
tdepriede
Messages: 4
Registered: May 2009
Junior Member
Hi everyone!

Im having problems with the method call Run Report Object..
its give me a FRM-41213...

I apply every note in metalink i found... but every help i will thanks you...

This is mi development environment:
SO: AIX 5
FORMS VERSION: 10.1.2.0.2

I'm using the multicast method , (but the naming service method
also not function to me)

I prove the multicast method with a java tool Multicast checker in the same address and port that use the OAS, and there is no problem...

I use the test form that oracle gives in metalink (TRCRRCO) for my version ... and everything is ok .. but this give me the error too.

I enable the DEBUG_ZRCTRACE variable and this is the log that it generate

******
[2009/5/6 10:58:54:840] Debug 50103 (ZRCClient:zrcco_Connect): sEnvClusterMap=null
[2009/5/6 10:58:59:114] Debug 50103 (ZRCClient:zrcco_Connect): Connection request for oracle to server rep_desawas_oas10g_forms
[2009/5/6 10:58:59:139] Debug 50103 (ZRCClient:zrcco_Connect): Failure during connection Request for: oracle
[2009/5/6 10:58:59:140] Error 50103 (ZRCClient:zrcco_Connect): java.lang.UnsatisfiedLinkError: /oracle/product/10.1.2.0.2/forms/lib32/libzrc.a: load ENOEXEC on shared library(s) /oracle/product/10.1.2.0.2/forms/lib32/libzrc.a
*****


Please Help!
Re: FRM-41213 In AIX 5 [message #401951 is a reply to message #401848] Thu, 07 May 2009 02:23 Go to previous messageGo to next message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
Please post both the error code AND the error message.

FRM-41213: Unable to connect to the Report server %s.

I STRONGLY recommend using the 'web.show_document' method of running a report as it will AUTOMATICALLY start the report server. Remember that the report server will close down if a report fails.

David
Re: FRM-41213 In AIX 5 [message #402014 is a reply to message #401848] Thu, 07 May 2009 05:30 Go to previous messageGo to next message
tdepriede
Messages: 4
Registered: May 2009
Junior Member
Hi David,
Thanks for the answer

this is the error thats appear when i press a button that call
run_report_object

FRM-41213 Unable to connect to Report Server <rep_server_namexxxx>

I try to use the web.showdocument and it works, but some parameters are exposed in the URL, and this is violating our bussiness and security rules.

Thansk Again.

Re: FRM-41213 In AIX 5 [message #402132 is a reply to message #401951] Thu, 07 May 2009 14:39 Go to previous messageGo to next message
tdepriede
Messages: 4
Registered: May 2009
Junior Member
I want to add, if i use the rwdiag.sh tool, its shows me the Report Server with the multicast method.

Tomy

[Updated on: Thu, 07 May 2009 14:39]

Report message to a moderator

Re: FRM-41213 In AIX 5 [message #402702 is a reply to message #402132] Tue, 12 May 2009 02:25 Go to previous messageGo to next message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
Search this forum for 'hide url'.

David
Re: FRM-41213 In AIX 5 [message #402715 is a reply to message #402702] Tue, 12 May 2009 02:56 Go to previous messageGo to next message
mustafagamiel
Messages: 17
Registered: April 2009
Location: Egypt
Junior Member

djmartin wrote on Tue, 12 May 2009 02:25
Search this forum for 'hide url'.

David

ok but I also search for this problem And not find the best solution
please I want the solution in step by step
Re: FRM-41213 In AIX 5 [message #403017 is a reply to message #401848] Wed, 13 May 2009 08:38 Go to previous message
tdepriede
Messages: 4
Registered: May 2009
Junior Member
Ok.. i got the solution..

Ir you have all ok configurated, and you see the report server in the rwdiag.sh tool..

the problem is based in the LIBPATH variable:

this must be configurated with the lib32 directory first and right
now the lib directory..

LIBPATH=$ORACLE_HOME/lib32:$ORACLE_HOME/lib:<somethingelse>

This must be correct your issue.

Previous Topic: 1 LOV using in 4 items
Next Topic: 'COMMIT_FORM' TRIGGER
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Dec 10 18:11:07 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.10982 seconds