Home » Developer & Programmer » Forms » WebUtil OLE Not Working
WebUtil OLE Not Working [message #398065] Wed, 15 April 2009 02:09 Go to next message
kamran.riaz
Messages: 4
Registered: January 2009
Location: Karachi
Junior Member
Exception occurred during event dispatching:

java.lang.ExceptionInInitializerError: java.security.AccessControlException: access denied (java.lang.RuntimePermission loadLibrary.jacob)

at java.security.AccessControlContext.checkPermission(Unknown Source)

at java.security.AccessController.checkPermission(Unknown Source)

at java.lang.SecurityManager.checkPermission(Unknown Source)

at java.lang.SecurityManager.checkLink(Unknown Source)

at java.lang.Runtime.loadLibrary0(Unknown Source)

at java.lang.System.loadLibrary(Unknown Source)

at com.jacob.com.ComThread.<clinit>(ComThread.java:128)

at oracle.forms.webutil.ole.OleFunctions.create_obj(Unknown Source)

at oracle.forms.webutil.ole.OleFunctions.getProperty(Unknown Source)

at oracle.forms.handler.UICommon.onGet(Unknown Source)

at oracle.forms.engine.Runform.onGetHandler(Unknown Source)

at oracle.forms.engine.Runform.processMessage(Unknown Source)

at oracle.forms.engine.Runform.processSet(Unknown Source)

at oracle.forms.engine.Runform.onMessageReal(Unknown Source)

at oracle.forms.engine.Runform.onMessage(Unknown Source)

at oracle.forms.engine.Runform.processEventEnd(Unknown Source)

at oracle.ewt.lwAWT.LWComponent.redispatchEvent(Unknown Source)

at oracle.ewt.lwAWT.LWComponent.processEvent(Unknown Source)

at java.awt.Component.dispatchEventImpl(Unknown Source)

at java.awt.Container.dispatchEventImpl(Unknown Source)

at java.awt.Component.dispatchEvent(Unknown Source)

at java.awt.LightweightDispatcher.retargetMouseEvent(Unknown Source)

at java.awt.LightweightDispatcher.processMouseEvent(Unknown Source)

at java.awt.LightweightDispatcher.dispatchEvent(Unknown Source)

at java.awt.Container.dispatchEventImpl(Unknown Source)

at java.awt.Component.dispatchEvent(Unknown Source)

at java.awt.EventQueue.dispatchEvent(Unknown Source)

at java.awt.EventDispatchThread.pumpOneEventForHierarchy(Unknown Source)

at java.awt.EventDispatchThread.pumpEventsForHierarchy(Unknown Source)

at java.awt.EventDispatchThread.pumpEvents(Unknown Source)

at java.awt.EventDispatchThread.run(Unknown Source)


can any one tell me thats what is this problem?
all functions of webutil is working except OLE
Re: WebUtil OLE Not Working [message #398388 is a reply to message #398065] Thu, 16 April 2009 02:38 Go to previous message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
Describe environment.

David
Previous Topic: oracle form
Next Topic: about displaying time remaining
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Dec 08 12:26:28 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.08570 seconds