Home » Developer & Programmer » Forms » LOV 3 dots button doesnt appear (forms 10g)
LOV 3 dots button doesnt appear [message #397449] Fri, 10 April 2009 16:21 Go to next message
nastyjillu
Messages: 211
Registered: February 2009
Senior Member
hi, i have a form.
there are 2 blocks in that form. block A has few lov fields.

block B also has few lov fields.

problem is, in block A the lov fields show 3 dots button when i click on that field as you can see in the attached image, WORK field showing 3 dots (...) button as its lov field.

in block B, WCTR fields is also lov field, but when i click on the field it doesnt show 3 dots button.

what might be wrong??

how to solve this??\
./fa/6015/0/
[EDITED by DJM: add link to image in post]
  • Attachment: lov.jpg
    (Size: 10.33KB, Downloaded 235 times)

[Updated on: Thu, 16 April 2009 01:42] by Moderator

Report message to a moderator

Re: LOV 3 dots button doesnt appear [message #398351 is a reply to message #397449] Thu, 16 April 2009 01:43 Go to previous messageGo to next message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
I don't believe that the three dots are in the 'work' field but are in the field next to it.

Is this your form or something from Oracle applications?

David
Re: LOV 3 dots button doesnt appear [message #398581 is a reply to message #398351] Thu, 16 April 2009 15:41 Go to previous message
nastyjillu
Messages: 211
Registered: February 2009
Senior Member
i solved this. insert allowed property for block was 'No'. i changed it to 'yes'. now it shows 3 dots button.

martin,
the buttons are for the same field though they appear as in next field

thanks
jillu
Previous Topic: To cancel the Enter Query mode
Next Topic: vertical toolbar
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Dec 04 17:06:49 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.06414 seconds