Home » Developer & Programmer » Forms » forms not running on internet explorer (oracle 10g application server)
forms not running on internet explorer [message #396281] Mon, 06 April 2009 00:57 Go to next message
yogesh_clover
Messages: 5
Registered: April 2009
Junior Member
hello friends,

I am getting error while running oracle forms (oracle 10g) in internet explorer.

an unhandled win32 exception occured in iexplorer.exe [7572]

please tell me how to solve this error.
Re: forms not running on internet explorer [message #396507 is a reply to message #396281] Tue, 07 April 2009 01:06 Go to previous messageGo to next message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
What operating system are you running on your PC? Is this your first form? Can you run any other form on your PC?

David
Re: forms not running on internet explorer [message #396526 is a reply to message #396507] Tue, 07 April 2009 02:17 Go to previous messageGo to next message
yogesh_clover
Messages: 5
Registered: April 2009
Junior Member
I am running windows 2003 server.
i am able to execute forms on windows xp the other os on my pc,but when i try to run any form in windows server 2003 i am getting the error.
Re: forms not running on internet explorer [message #396828 is a reply to message #396526] Wed, 08 April 2009 02:22 Go to previous messageGo to next message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
The document Oracle Forms 10g Release 2 (10.1.2.x): Client Platform Support at http://www.oracle.com/technology/products/forms/htdocs/10gR2/clientsod_forms10gR2.html shows the client platform and browser and Forms version supported.

Is your configuration supported?

David
Re: forms not running on internet explorer [message #513438 is a reply to message #396828] Mon, 27 June 2011 08:21 Go to previous messageGo to next message
ngubanes
Messages: 2
Registered: July 2008
Junior Member
Hello friends,

I am getting the following error on Windows 7 (32bit) while running oracle forms 10g on internet explorer 9.
an unhandled win32 exception occured in iexplorer.exe [7548]
Please help

Sithembiso
Re: forms not running on internet explorer [message #513439 is a reply to message #513438] Mon, 27 June 2011 08:39 Go to previous messageGo to next message
joy_division
Messages: 4640
Registered: February 2005
Location: East Coast USA
Senior Member
You registered 3 years ago and this is your first post?
You gave no helpful information.
Are you using jinitiator and JRE?
There are many other questions, but let's see if you can provide more info so we don't have to ask every one of them.
icon4.gif  Re: forms not running on internet explorer [message #513440 is a reply to message #513439] Mon, 27 June 2011 08:54 Go to previous message
ngubanes
Messages: 2
Registered: July 2008
Junior Member
Yes, this was my first post. I guess that's a sign that things have been running smooth unitl now.

I'm running JRE 1.6.0_24.
Previous Topic: restrict standard save functionality
Next Topic: set item property
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Dec 03 10:16:16 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.11387 seconds