Home » Fusion Middleware & Colab Suite » Weblogic & Application Server » Issue in running Autoconfig in DB tier (Oracle-9.2.0.7; OS- Windows 2003)
Issue in running Autoconfig in DB tier [message #390710] Mon, 09 March 2009 06:54
ridhi_sundar
Messages: 184
Registered: November 2007
Location: Bangalore
Senior Member
Hi Friends

I am doing a clone. My adcfgclone.pl errored out as
Quote:
RC-00118: Error occurred during creation of database
Raised by oracle.apps.ad.clone.ApplyDatabase



In the log file I found Ther are the below errors.
Quote:

ORA-01034: ORACLE not available
ORA-27101: shared memory realm does not exist
ORA-12638: Credential retrieval failed



Then I started my DB manually:
Quote:

SET ORACLE_SID=TEST
sqlplus /nolog
connect sys/manager as sysdba
startup;



Now my database is up. I ran Autoconfig in DB tier and it errored out.
The log file Information is as below:
Quote:

[AutoConfig Error Report]
The following report lists errors AutoConfig encountered during each
phase of its execution. Errors are grouped by directory and phase.
The report format is:
<filename> <phase> <return code where appropriate>

[APPLY PHASE]
AutoConfig could not successfully execute the following scripts:
Directory: D:\TEST\testdb\9.2.0\appsutil\install\TEST_fintest
adcrobj.cmd INSTE8_APPLY 3



I am attaching the log file of autoconfig for reference.

Regards
Ridhi Sundar
Previous Topic: A question about oc4j and forms service
Next Topic: WALLET MANAGER + SSL
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Dec 04 20:35:52 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.12516 seconds