Home » SQL & PL/SQL » Client Tools » Getting Errror in run to SQL* loader in TOAD (Oracle 9i and Taod 7.6)
Getting Errror in run to SQL* loader in TOAD [message #390447] Fri, 06 March 2009 06:05 Go to next message
kajal_bhakat
Messages: 2
Registered: March 2009
Junior Member
Hi Friends ,
I m getting Error In Running SQL* loader in Toad.
Error Msg:-'Message 2100 not found; No message file for product=RDBMS, facility=UL'

I m Using Oracle9i and Toad 7.6

Kindly Suggest ..

Thanx in ADvance
Kajal
Smile

Re: Getting Errror in run to SQL* loader in TOAD [message #390450 is a reply to message #390447] Fri, 06 March 2009 06:11 Go to previous messageGo to next message
babuknb
Messages: 1734
Registered: December 2005
Location: NJ
Senior Member


>>I m Using Oracle9i and Toad 7.6

Try to use Toad 8
Re: Getting Errror in run to SQL* loader in TOAD [message #390476 is a reply to message #390450] Fri, 06 March 2009 09:00 Go to previous messageGo to next message
kajal_bhakat
Messages: 2
Registered: March 2009
Junior Member
But in the Others system i m able to run the Loader ....the configuration is same
Re: Getting Errror in run to SQL* loader in TOAD [message #390477 is a reply to message #390447] Fri, 06 March 2009 09:04 Go to previous messageGo to next message
BlackSwan
Messages: 25046
Registered: January 2009
Location: SoCal
Senior Member
>.the configuration is same
If this were REALLY true, no error would occur.
Your environments are different.

You need to help us by following the Posting Guidelines as stated below.
http://www.orafaq.com/forum/t/88153/0/
Re: Getting Errror in run to SQL* loader in TOAD [message #390511 is a reply to message #390477] Fri, 06 March 2009 14:39 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 20901
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
I guess that you would have successfully loaded that file only if you had chosen to run SQL*Loader from the operating system command prompt.
Re: Getting Errror in run to SQL* loader in TOAD [message #390812 is a reply to message #390447] Mon, 09 March 2009 17:19 Go to previous message
andrew again
Messages: 2577
Registered: March 2000
Senior Member
As mentioned, get sql loader working from commanline on that machine to the database you are having trouble loading into.

my guess is that you have more than one Oracle client on your machine. Check to see which one is being used from your Toad new connection window. Also, under Toad options, check the settings to sql loader under Executables.
Previous Topic: SQL Developer
Next Topic: How can we remove the substitution from SPOOL
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Dec 09 05:37:20 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.09619 seconds