Home » SQL & PL/SQL » Client Tools » Unable to debug procedure using pl/sql debugger using 10g (Merged 4)
Unable to debug procedure using pl/sql debugger using 10g (Merged 4) [message #387959] Sun, 22 February 2009 12:26 Go to next message
palanisvr
Messages: 21
Registered: March 2007
Junior Member
Hi all,
when i am trying to debug a procedure by using pl.sql developer 7.15 on oracle 10g
it is automatically getting closed.
Please let me know if you have any solution on this.

Re: Unable to debug procedure using pl/sql debugger using 10g [message #387963 is a reply to message #387959] Sun, 22 February 2009 12:32 Go to previous messageGo to next message
ThomasG
Messages: 3189
Registered: April 2005
Location: Heilbronn, Germany
Senior Member
Based on the fact that you can't seem to control your mouse, I say stop twitching your finger over the "close" button the way you twitch on the "Submit Reply" button.
Re: Unable to debug procedure using pl/sql debugger using 10g (Merged 4) [message #387964 is a reply to message #387959] Sun, 22 February 2009 12:35 Go to previous messageGo to next message
BlackSwan
Messages: 25046
Registered: January 2009
Location: SoCal
Senior Member
Please respond to last post started by you in
http://www.orafaq.com/forum/m/387941/136107/#msg_387941
Re: Unable to debug procedure using pl/sql debugger using 10g [message #387966 is a reply to message #387963] Sun, 22 February 2009 12:45 Go to previous messageGo to next message
Michel Cadot
Messages: 64132
Registered: March 2007
Location: Nanterre, France, http://...
Senior Member
Account Moderator
ThomasG wrote on Sun, 22 February 2009 19:32
Based on the fact that you can't seem to control your mouse, I say stop twitching your finger over the "close" button the way you twitch on the "Submit Reply" button.

./fa/449/0/

@palanisvr,
Still waiting for an answer in the topic pointed by BlackSwan.

Regards
Michel
Re: Unable to debug procedure using pl/sql debugger using 10g [message #393407 is a reply to message #387966] Sun, 22 March 2009 11:56 Go to previous messageGo to next message
daniel.ivanov
Messages: 2
Registered: March 2009
Junior Member
Hi all!
I'm new in this forum, but pretty old in working with Oracle databases (as user).
Now I'm programming in PL/SQL Developer (version 7.0.1.1066) and I have the following problem: cannot see the value of variables in debugging mode (see attached file)
Oracle version: Enterprise Edition 9.0.2.6.0, Windows XP SP3
  • Attachment: pl_sql1.JPG
    (Size: 63.14KB, Downloaded 192 times)
Re: Unable to debug procedure using pl/sql debugger using 10g (Merged 4) [message #393408 is a reply to message #387959] Sun, 22 March 2009 12:08 Go to previous messageGo to next message
BlackSwan
Messages: 25046
Registered: January 2009
Location: SoCal
Senior Member
> cannot see the value of variables in debugging mode (see attached file)
Specifically BOOLEAN variables.
I can't say I have ever tried this, but my reading of the manual
http://download.oracle.com/docs/cd/B19306_01/appdev.102/b14261/datatypes.htm#sthref778
leads me to conclude that you have expected behavior.
Just accept BOOLEAN value(s) can not be displayed & move on.

You need to help us by following the Posting Guidelines as stated below.
http://www.orafaq.com/forum/t/88153/0/
Re: Unable to debug procedure using pl/sql debugger using 10g (Merged 4) [message #393409 is a reply to message #393408] Sun, 22 March 2009 12:35 Go to previous message
daniel.ivanov
Messages: 2
Registered: March 2009
Junior Member
Thank you for your answer.
Ok, maybe I've choosen an boolean variable, but the same is happening with varchar or integer variables Confused

Thanks
Daniel
  • Attachment: pl_sql2.JPG
    (Size: 63.44KB, Downloaded 191 times)
Previous Topic: Development Tools (3 posts merged by bb)
Next Topic: [TOAD 9.1] How to "set define off"
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Dec 08 00:36:01 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.08392 seconds