Home » Developer & Programmer » JDeveloper, Java & XML » Deployment Application To Weblogic Server Failed (JDeveloper 11g)
icon9.gif  Deployment Application To Weblogic Server Failed [message #386466] Sun, 15 February 2009 06:27
tiny_oracle
Messages: 20
Registered: October 2007
Location: Syria
Junior Member

Hello every body

I need your help in this problem please :
I'm using Oracle JDeveloper 11.1 in my local machine, I Installed Weblogic Server 10.3 on the server and it's works well, I made new JDBC connection in Weblogic Server and it's works well too.

I made new ADF Fusion web Application and I used the same connection that I used in Weblogic server and it's works well.
I made new Application Server Connection from my local machine and It's works well with my user account.
In my project I made new WAR deployment, Also I configured my Application properties to Bind Application to the Weblogic server Instance.

1-when I try to deploy my project to Weblogic server I get this error message :

Deploying Application...
Deployer:149034An exception occurred for task Deployer:149026deploy application test_webapp on AdminServer.: Failed to load webapp: 'test_webapp.war'.
weblogic.application.ModuleException: Failed to load webapp: 'test_webapp.war'
#### Deployment incomplete. #### Feb 15, 2009 12:18:01 PM
Deployment Failed


BTW: I don't have libraries in my Application, and this is the last log from Weblogic Server log file :

####<Feb 16, 2009 1:56:58 PM EET> <Warning> <DeploymentService> <D2KR2> <AdminServer> <ACTIVE ExecuteThread: '0' for queue: 'weblogic.kernel.Default (self-tuning)'> <Osama> <1234785418343> <BEA-290008> <Deployment service servlet encountered while extracting uploaded file to directory ".\servers\AdminServer\upload\test_webapp". Exception is: "invalid distance code".>


Where D2KR2 is my Server Name
Osama is my user in Weblogic Server
test_webapp is the Application name


2-Another application was deployed before to Weblogic server, it seems running well, whereas Weblogic Server marks my deployment health as OK, but when I try to run it for test using this URL : http://serverIP:Port/Deployment Name, I get this Error : Error 403--Forbidden

What Should I do for both cases ?
Previous Topic: I get a SQLException, when trying to connect to oracle 10g xe in java(NetaBeans IDE 6.1)
Next Topic: DBMS_XML gen issue
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Oct 02 12:50:09 CDT 2014

Total time taken to generate the page: 0.14913 seconds