Home » Infrastructure » Unix » Oracle 10g R2 installation problem in HP-UX Itanium 11.23 64 bit
Oracle 10g R2 installation problem in HP-UX Itanium 11.23 64 bit [message #385431] Mon, 09 February 2009 09:57 Go to next message
tanmoy7
Messages: 20
Registered: February 2007
Location: Dhaka, Bangladesh
Junior Member

platform desc:

HP-UX 64 bit Itanium 11.23
Oracle 10.2

I fulfill all the prerequisites (environment setup, kernel parameter update properly, user/group creation properly).
But while i'm starting the ./runInstaller then I got error which i cant define whats the problem.
./fa/5701/0/
Pls help...


Shafiul.
Re: Oracle 10g R2 installation problem in HP-UX Itanium 11.23 64 bit [message #385433 is a reply to message #385431] Mon, 09 February 2009 10:08 Go to previous message
ThomasG
Messages: 3064
Registered: April 2005
Location: Heilbronn, Germany
Senior Member
1) Is there an X-Server running on your Windows Box and have you set the DISPLAY variable correctly, so that the graphical installer can start?

(Check if you can start "xclock" for example)

2) Have you checked the mentioned ERROR REPORT FILE for the mentioned additional information?

Also, in the future please post formatted test copy/pastes, not graphics that are three times as big as most peoples monitor.
Previous Topic: Stripe Width on Solaris 10
Next Topic: Oracle 10g Universal Installer not running in HP-UX itanium
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Apr 17 23:32:07 CDT 2014

Total time taken to generate the page: 0.07269 seconds