Home » Developer & Programmer » Reports & Discoverer » Sending date parameter from Reports to Forms 10g
Sending date parameter from Reports to Forms 10g [message #383426] Wed, 28 January 2009 18:53 Go to next message
mackey155
Messages: 5
Registered: January 2009
Junior Member
Hi i am trying to send a date parameter from Forms to Reports, specifically 2 dates so it performs a query extracting data between those 2 dates. The problem is that when i send the parameters from Forms to REports, the last one doesnt recognize them ... dunno why?

im sending the parameters like this
TO_CHAR(SYSDATE,'RRRR-MM-DD');

aND both parameters have the same mask (Reports and Forms)
Reports gets '' ... nothing when i send that for example.
I heard there was a problem when sending dates from Froms to Reports so ... is therea solution to that?
Thankssss
Re: Sending date parameter from Reports to Forms 10g [message #383469 is a reply to message #383426] Thu, 29 January 2009 00:07 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 20888
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
What code stands behind "sending"?
Re: Sending date parameter from Reports to Forms 10g [message #383629 is a reply to message #383469] Thu, 29 January 2009 06:34 Go to previous message
mackey155
Messages: 5
Registered: January 2009
Junior Member
I use this sentence for sending my parameters

set_report_object_property( rep_id, Report_Desname, r_nombre || nombre_rep );
r_ejecu := Run_Report_Object( rep_id, pl_id );
r_jobid := reporte.jobid( :parameter.forep, r_ejecu );
Web.Show_Document( r_url || 'getjobid' || r_jobid, '_blank');

I use those functions and they work fine ... for any other parameter than dates ...
Previous Topic: Hide trailer section
Next Topic: Hot to access global variables of forms?
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Dec 02 21:02:09 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.10015 seconds