Home » RDBMS Server » Enterprise Manager » Can't login OEM (Oracle 10g)
Can't login OEM [message #383203] Tue, 27 January 2009 13:10 Go to next message
lionHeart
Messages: 1
Registered: January 2009
Location: Minneapolis
Junior Member
Hello everyone,
Recently I downloaded oracle 10g and installed on my computer. It seems like everything is working fine except one strange problem. When I installed the software and create the first database, it asked me if I want to set one password for all system accounts. I checked and set one password for all system accounts. Now I am able to login using system acccount using sql plus, but when try to login using OEM(Enterprise Manager), it gives me error message Invalid user name and password. I couldn't figure out what I did wrong. I really appreciate if someone could advice me how to resolve this problem.

Thank you.

P.S I am new to oracle.

This solution fixed my problem..
http://www.orafaq.com/forum/t/89632/137089/

[Updated on: Tue, 27 January 2009 16:37]

Report message to a moderator

Re: Can't login OEM [message #383354 is a reply to message #383203] Wed, 28 January 2009 07:30 Go to previous message
babuknb
Messages: 1734
Registered: December 2005
Location: NJ
Senior Member

Quote:
This solution fixed my problem..
http://www.orafaq.com/forum/t/89632/137089/


Thanks for your feedback.

Babu
Previous Topic: Cannot login to EM 11G
Next Topic: OUI-10133 error on install
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Dec 06 08:32:11 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.33392 seconds