Home » Developer & Programmer » Forms » Problem with ini.file (Forms 6i, Windows XP)
Problem with ini.file [message #382795] Sat, 24 January 2009 17:32 Go to next message
paulor
Messages: 15
Registered: December 2008
Junior Member
Hello,
I have forms 6i application which posses .ini file. I created shortcut which starts ifrun60.EXE program. As a first parameter I gave starting form with the path. The next one is tia_ini=<name of my ini file>. As starting folder for shortcut I set folder where I hold all compiled application forms and libraries. But when I starts application by shortcut, FRE is running and the proper form appears but name of the database (given in ini file) is not shown. What can be wrong??? I tried also add next parameter in shortcut's command line like database=name but it also doesn't work.
Re: Problem with ini.file [message #383011 is a reply to message #382795] Mon, 26 January 2009 23:52 Go to previous messageGo to next message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
Is this an existing application or a new application?

David
Re: Problem with ini.file [message #383928 is a reply to message #383011] Sat, 31 January 2009 09:57 Go to previous messageGo to next message
paulor
Messages: 15
Registered: December 2008
Junior Member
Existing application.
Re: Problem with ini.file [message #384235 is a reply to message #383928] Tue, 03 February 2009 00:13 Go to previous message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
Before you started making your changes, what was the command you were running? Also, please list the contents of the 'ini' file when the application was working and what you have in it now.

David
Previous Topic: oracle internet directory
Next Topic: Loading Forms on Linux
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Dec 07 14:25:17 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.09615 seconds