Home » Developer & Programmer » Application Express, ORDS & MOD_PLSQL » how to show logo in the Apex Application. (APEX 3.1.2, Oracle database 10g XE)
how to show logo in the Apex Application. [message #381608] Sun, 18 January 2009 23:49 Go to next message
dbhossain
Messages: 155
Registered: August 2007
Location: Dhaka
Senior Member

can any one help me pls how to show logo in the mainpage logo section. i can show text but can not show image. where that image locate and how to type its reference to show in the logo section.


pls help me
Re: how to show logo in the Apex Application. [message #382037 is a reply to message #381608] Tue, 20 January 2009 13:58 Go to previous messageGo to next message
andrew again
Messages: 2577
Registered: March 2000
Senior Member
Add something like this to an HTML region?
<img src="/i/htmldb/apex_logo.gif" width="300" height="30" alt="Application Express" />
Re: how to show logo in the Apex Application. [message #389065 is a reply to message #382037] Fri, 27 February 2009 02:59 Go to previous messageGo to next message
delna.sexy
Messages: 941
Registered: December 2008
Location: Surat, The Diamond City
Senior Member
Hi Angrew,

I follow your advice to display logo of the company.
But it is not working.
And what is this htlmdb in path of image?

Please explain in details.

and hossain,
If your problem is solved then you please help me.
I would be thankful to you.

regards,
Delna

[Updated on: Fri, 27 February 2009 03:00]

Report message to a moderator

Re: how to show logo in the Apex Application. [message #389256 is a reply to message #389065] Fri, 27 February 2009 17:23 Go to previous messageGo to next message
andrew again
Messages: 2577
Registered: March 2000
Senior Member
apex_logo.gif is a preloaded image in Apex and resides in the htmldb subdirectory under the images directory (i by default).

View the HTML source of your Apex "home" page after logging in and search for apex_logo.gif

For your own image uploading - read the help.
Re: how to show logo in the Apex Application. [message #389279 is a reply to message #389256] Sat, 28 February 2009 00:30 Go to previous message
delna.sexy
Messages: 941
Registered: December 2008
Location: Surat, The Diamond City
Senior Member
Thank you sir for your valuable help.
But I didnt get it.
Please explain in detail.

regards,
Delna
Previous Topic: How to show logo of company on title?
Next Topic: SYS.OWA_UTIL error
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Dec 08 04:29:27 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.09282 seconds