Home » Developer & Programmer » Reports & Discoverer » REP-50004 in Web Reports (Oracle Reports 10g, Windows XP)
REP-50004 in Web Reports [message #381200] Thu, 15 January 2009 12:31
davydany
Messages: 11
Registered: September 2008
Location: New Hyde Park
Junior Member
Hey guys
I'm having a bit of trouble with getting a report to generate on the Web Mode, but the report generates fine on Paper Mode.

I'm trying to access it through the URL, and so this is the URL that I am calling: http://10.51.168.180:8889/reports/rwservlet?dcreq_dcr

dcreq_dcr is a key that I have configured in cgicmd.dat file as such:

Quote:
dcreq_dcr: report=print_dcr.rdf server=rep_ar7154 userid="user/pass@server" destype=cache desformat=html destype=cache


print_dcr.rdf is located in C:\Reports which is in my REPORTS_PATH in the registry. Here is the dump of what is in my registry:

Quote:
C:\OraDevSuite\repadm61\srw;C:\OraDevSuite\cgenr61\admin\crretc;C:\OraDevSuite\cgenr61\admin;C:\OraDevSuite\reports\templates;C:\OraD evSuite\reports\samples\demo;C:\OraDevSuite\reports\integ;C:\OraDevSuite\reports\printers;C:\Reports;


I have no idea why I'm getting this error:
Quote:
REP-50004: No report specified on the command line

when I have it clearly specified in my cgicmd.dat file.

Could anyone help me? Please!
Previous Topic: Converting standard rdf report to Discoverer
Next Topic: Report special numbering
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Dec 11 04:23:38 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.08341 seconds