Home » Developer & Programmer » Reports & Discoverer » Solution for the error REP-52007 (oracle IDS 10g, windows xp)
Solution for the error REP-52007 [message #380124] Fri, 09 January 2009 03:56 Go to next message
varosh81
Messages: 178
Registered: February 2008
Location: CHENNAI
Senior Member
Hi All!

I have created a parameter report which i called through a push button from a form ..

Now the report gets opened initially when i enter a value and submit, it gives me the error
   REP-52007: Parameter form format error.

I used the coding
Declare
repid REPORT_OBJECT;
v_rep VARCHAR2(1000);
rep_status VARCHAR2(20);
--PF_1 paramlist;
BEGIN
repid := find_report_object('REPORT120');


SET_REPORT_OBJECT_PROPERTY(repid,REPORT_EXECUTION_MODE,runtime);
SET_REPORT_OBJECT_PROPERTY(repid,REPORT_COMM_MODE,SYNCHRONOUS);
SET_REPORT_OBJECT_PROPERTY(repid,REPORT_DESTYPE,CACHE);
SET_REPORT_OBJECT_PROPERTY(repid,REPORT_SERVER,' rserver');
SET_REPORT_OBJECT_PROPERTY(repid,REPORT_DESFORMAT,'HTMLCSS');
SET_REPORT_OBJECT_PROPERTY(repid,REPORT_OTHER,'PF_1','paramform=yes');
  
v_rep := RUN_REPORT_OBJECT(repid);
rep_status := REPORT_OBJECT_STATUS(v_rep);
WHILE rep_status in ('RUNNING','OPENING_REPORT','ENQUEUED')
LOOP
rep_status := report_object_status(v_rep);
END LOOP;
IF rep_status = 'FINISHED' THEN 
WEB.SHOW_DOCUMENT ('http://serc:8889/reports/rwservlet/getjobid' ||substr(v_rep,instr(v_rep,'_',-1)+1)||'?'||'server=rserver','_blank');
 
ELSE
 
message('Error when running report');
END IF; 
END;


Please help me to overcome this error !

Thanks and Regards,
Varosh
Re: Solution for the error REP-52007 [message #380136 is a reply to message #380124] Fri, 09 January 2009 04:31 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 20896
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
Oracle
REP-52007: Parameter form format error.

Cause:   The submitted parameter form has an invalid format.

Action:   Please check if the 'hidden_run_parameters' variable in the parameter form is null.
Re: Solution for the error REP-52007 [message #380141 is a reply to message #380136] Fri, 09 January 2009 04:50 Go to previous messageGo to next message
varosh81
Messages: 178
Registered: February 2008
Location: CHENNAI
Senior Member
Hi !

Thanks for your reply!

I made the change.. Now i got an new error saying,

500 Internal Server Error


what can be done to overcome this?

Thanks and Regards,
Varosh

[Updated on: Fri, 09 January 2009 05:08]

Report message to a moderator

Re: Solution for the error REP-52007 [message #380149 is a reply to message #380141] Fri, 09 January 2009 05:33 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 20896
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
Try to recompile both form and report (Compile All - <Ctrl + Shift + K>).
Re: Solution for the error REP-52007 [message #380151 is a reply to message #380149] Fri, 09 January 2009 05:39 Go to previous messageGo to next message
varosh81
Messages: 178
Registered: February 2008
Location: CHENNAI
Senior Member
Hi Sir !

I did it ! But of no use!

Thanks and Regards,
varosh
Re: Solution for the error REP-52007 [message #380155 is a reply to message #380151] Fri, 09 January 2009 05:52 Go to previous message
Littlefoot
Messages: 20896
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
And I'm out of idea. Hopefully, someone else will be able to assist.
Previous Topic: Oracle Reports works on Report Builder but not on Report Server
Next Topic: Oracle developer suite 10g installation
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Dec 06 04:35:34 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.10441 seconds