Home » Fusion Middleware & Colab Suite » Weblogic & Application Server » REP-501 error (10.1.2.0.2 froms and reports services on Windows 2000 with SP2)
REP-501 error [message #378971] Sat, 03 January 2009 05:28 Go to next message
rajesh.vvk
Messages: 3
Registered: January 2009
Junior Member
Hi,
During early in the morning around 4:00am to 6:00am when reports were fired it was throwing REP-501 error.The report server was running fine and the database was also running fine.This problem arised for the first time and at that time we are able to connect to the database .The AS froms and reports is on windows machine.No changes were made to the database.and all the users faced the same problems.

Please help .

Thanks
Rajesh
Re: REP-501 error [message #378978 is a reply to message #378971] Sat, 03 January 2009 06:52 Go to previous messageGo to next message
Mahesh Rajendran
Messages: 10672
Registered: March 2002
Location: oracleDocoVille
Senior Member
Account Moderator
Welcome to the forum.
It is a very generic error.
Did you search the forum first?
http://www.orafaq.com/forum/?SQ=0&t=search&srch=REP-501&btn_submit=Search&field=all&forum_limiter=&search_log ic=AND&sort_order=DESC&author=

Please search the forum/google/documentation before posting.
Re: REP-501 error [message #379373 is a reply to message #378978] Tue, 06 January 2009 04:20 Go to previous message
rajesh.vvk
Messages: 3
Registered: January 2009
Junior Member
Hi,
I have checked the google and other links and also metalink.There are many reasons but this error poppped up suddenly at early hours around 4:00 am .At that time we were able to connect to the database from the sql session from the machine hosting the application server.Suddenly around 6:30 am in the morning the problem vansihed .We dont find any major problem in the alert log as well as the listener log.

Thanks
Rajesh
Previous Topic: pls help, Oracle 10gAS installation on Solaris 10
Next Topic: OID: Authentication for DB and AS
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Dec 10 16:36:00 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.09116 seconds