Home » RDBMS Server » Server Administration » OEM problem with wrong date_time (Oracle 10.2.0.1, Solaris 10)
OEM problem with wrong date_time [message #378151] Mon, 29 December 2008 03:03 Go to next message
trantuananh24hg
Messages: 668
Registered: January 2007
Location: Ha Noi, Viet Nam
Senior Member
Hi all!

I found that our server's time is wrong, faster 7h25 minutes than other - correct time. Then, I reset the time in server by user root. After that, when I come back with OEM, it showed that:


"java.lang.Exception: Result has repeating key value : at 2008-12-29 15:21:00 GMT"


15:21 is the time that I reset.

http://i95.photobucket.com/albums/l130/trantuananh24hg/oem.jpg

-- And snap_shot_IDs in awrrpt tool are wrong
http://i95.photobucket.com/albums/l130/trantuananh24hg/awr.jpg

May you guide me to reset it?

Thank you very much!
Re: OEM problem with wrong date_time [message #378164 is a reply to message #378151] Mon, 29 December 2008 03:33 Go to previous messageGo to next message
Frank Naude
Messages: 4502
Registered: April 1998
Senior Member
Try to purge the unwanted snapshots:

dbms_workload_repository.drop_snapshot_range
(low_snap_id=>40, high_snap_id=>60);
Re: OEM problem with wrong date_time [message #378169 is a reply to message #378164] Mon, 29 December 2008 03:44 Go to previous message
trantuananh24hg
Messages: 668
Registered: January 2007
Location: Ha Noi, Viet Nam
Senior Member
Thank you for your reply!

I've just drop snap_shot, it - OEM are running now!

Previous Topic: Unable to analyze table(IOT_TYPE = IOT )
Next Topic: log 'alter system' command
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Dec 03 22:10:55 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.20556 seconds