Home » Fusion Middleware & Colab Suite » WebCenter Suite & Portal » Portal 3 Login error: WWC-41439
Portal 3 Login error: WWC-41439 [message #365013] Tue, 24 October 2000 15:15 Go to next message
Pete W
Messages: 1
Registered: October 2000
Junior Member
I have installed Oracle Portal 3.0 on 8.1.6 enterprise on NT4. When I try to login from the portal home page I get "ERROR: you cannot login because there is no configuration information stored in the enabler configuration table (WWC-41439)".

Anybody else had this and fixed it?
Re: Portal 3 Login error: WWC-41439 [message #365029 is a reply to message #365013] Tue, 21 November 2000 16:13 Go to previous message
Selvakumar Chinnaswamy
Messages: 6
Registered: November 2000
Junior Member
Hai,

Under troubleshooting section of Oracle Portal Configuration guide there is answer to this problem. We are currently only on a similar problem with two machines. Both Solaris Platform.
This section did not help us out. Because we are trying to have multiple HTTP servers with One Database server.

As of your error is concerned if you run ssodatan script it should solve your problem.

I will keep this site updated once we find a solution. I also see a lot of people posting this error, typically in a two machine configuration.

Regards,

Selvakumar
Previous Topic: Client Logon Failed with errorcode:604 (in Oracle Portal 3.0)
Next Topic: not getting connection from the client
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Sep 20 01:20:58 CDT 2014

Total time taken to generate the page: 0.14767 seconds