Home » Developer & Programmer » Forms » Internet Explorer crashes when running a form
Internet Explorer crashes when running a form [message #361957] Fri, 28 November 2008 13:48 Go to next message
baniata
Messages: 4
Registered: November 2008
Junior Member
haaaaaaaay guys
i face a proplem with internet explorer 7 that when i run the form some error happened and then the explorer close
and when i used the internet everything seems perfect please anyway help for that problem coz really i need to finish my project and with this problem nothing will be done
ibraheem

[Two "please I need help" topics merged by LF]

[Updated on: Sun, 30 November 2008 03:04] by Moderator

Report message to a moderator

dear all please i need help [message #361999 is a reply to message #361957] Sat, 29 November 2008 08:38 Go to previous messageGo to next message
baniata
Messages: 4
Registered: November 2008
Junior Member
dear all
actually im just started to learn oracle ( 10g) to doing my graduation project on it
and i face problem by using the for builder ...this problem appear when i run the form that the brouser just appear the form for a sec and then tell me that these are error happend and need to close while this error not happen when i use the internet as normal
guys please i need to complete my project within 20 days more
i need help to went this error away from my face please again i need help ....
actually i think some configration must done before i run the form but i dont know where is it and how to do that
waiting the reply and thx all anyway



ibraheem
Re: dear all please i need help [message #362041 is a reply to message #361999] Sun, 30 November 2008 03:06 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 20901
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
There've been issues with Forms interacting with Internet Explorer 7; search the board and see what's been said about it.

If possible, downgrade to Internet Explorer 6; it (usually) works fine.
Re: Internet Explorer crashes when running a form [message #362045 is a reply to message #361957] Sun, 30 November 2008 04:22 Go to previous messageGo to next message
baniata
Messages: 4
Registered: November 2008
Junior Member
hay thx brother
but actually i change my brouser to mozila firfox
and everything is still the same nothing happen i think there are some configration must be done but i realy dont know hoe and where is it .........
Re: Internet Explorer crashes when running a form [message #362066 is a reply to message #362045] Sun, 30 November 2008 06:47 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 20901
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
Do you use a firewall? If so, try to turn it off.
Did you allow active content to run in files on "My Computer"? In Microsoft Internet Explorer, this option is set in Tools - Internet Options - Advanced tab - Security section.
Did you start OC4J instance?
Did you correctly set path to the browser, as well as Application Server URL in Forms Builder's Edit menu (Preferences - Runtime tab)?
Re: Internet Explorer crashes when running a form [message #362551 is a reply to message #362066] Wed, 03 December 2008 00:20 Go to previous message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
Also look at http://www.orafaq.com/forum/m/264585/67467/?srch=tools+internet+options+lan+settings+advanced#msg_264585

David
Previous Topic: grey screen
Next Topic: How to avoid duplicate numbers in post_
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Dec 08 20:19:36 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.20558 seconds