Home » Server Options » Replication » No data found error (Oracle 9i, HP-UX,)
No data found error [message #361563] Thu, 27 November 2008 00:26 Go to next message
sanei05
Messages: 103
Registered: September 2008
Senior Member
hi,

In multimaster replication, I am getting the following error in the master sites.

ORA-01403: no data found
ORA-01403: no data found

But when i checked for the data, I found that the records are present. what is the cause for this and how to resolve this..
Re: No data found error [message #361649 is a reply to message #361563] Thu, 27 November 2008 04:35 Go to previous messageGo to next message
babuknb
Messages: 1734
Registered: December 2005
Location: NJ
Senior Member


Famous error message.

1/ Try to re-execute same error order by date

Babu
Re: No data found error [message #361656 is a reply to message #361649] Thu, 27 November 2008 04:57 Go to previous messageGo to next message
sanei05
Messages: 103
Registered: September 2008
Senior Member
tried..

again i get the below error

stack trace:----------------

ORA-01430 : NO DATA FOUND
ORA-06512 : at "SYS.DBMS_DEFER_SYS_PART1",line 442
ORA-06512 : at "SYS.DBMS_SYS",line 1854
ORA-06512 : at "SYS.DBMS_DEFER_SYS", line 1900
ORA-06512 : at line 2
Re: No data found error [message #361664 is a reply to message #361656] Thu, 27 November 2008 06:16 Go to previous messageGo to next message
babuknb
Messages: 1734
Registered: December 2005
Location: NJ
Senior Member

Please explain me which method did you tried??

Or

Try this

SQL> spool apply_errors.sql
SQL> select 'exec dbms_defer_sys.execute_error( || deferred_tran_id ||,||
SQL>        destination || )'
SQL> from   deferror;
SQL> spool off
SQL> @apply_errors
SQL> commit;


PS: Pls try order by date

Babu

[Updated on: Thu, 27 November 2008 06:18]

Report message to a moderator

Re: No data found error [message #361675 is a reply to message #361664] Thu, 27 November 2008 06:52 Go to previous messageGo to next message
sanei05
Messages: 103
Registered: September 2008
Senior Member
I just select the deferred transaction from OEM and selected RETRY.

Let me try out the method you said..
Re: No data found error [message #362636 is a reply to message #361675] Wed, 03 December 2008 08:05 Go to previous messageGo to next message
sanei05
Messages: 103
Registered: September 2008
Senior Member
Hi,


In my multi master replication environment, updates done from master definition site are getting failed in only one master site,.

I re-executed the error and again failed..
how can we solve the update failure..

Re: No data found error [message #362669 is a reply to message #362636] Wed, 03 December 2008 12:28 Go to previous message
babuknb
Messages: 1734
Registered: December 2005
Location: NJ
Senior Member


very strange.

I hope your using 10g client API utility; Do one thing;

1/ Select your deferred error;

2/ Find the details of error message.

3/ As per details dicuss with developer/support (not metalink).

4/ Remove the error from replication.

5/ Using step 2-3; Try to re-enter removed data's in your database

6/ Now try to refersh

Now should be work;

Babu
Previous Topic: DBs not Connected...
Next Topic: snapshot refresh order, can we perform in order
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Dec 04 00:26:59 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.11521 seconds