Home » Infrastructure » Linux » Display VAriable problem on SLES9
Display VAriable problem on SLES9 [message #358610] Tue, 11 November 2008 23:32 Go to next message
preeti_khurana
Messages: 15
Registered: May 2008
Location: Gurgaon
Junior Member
Hi
While installing oracle 10g on SLES9 i am getting error:
"Could not execute auto check for display colours using commnad /usr/X11R6/bin/xdpyinfo. Check if the DISPLAY variable is set".
Please look into it.
Regards
Preeti
Re: Display VAriable problem on SLES9 [message #358685 is a reply to message #358610] Wed, 12 November 2008 02:55 Go to previous messageGo to next message
tahpush
Messages: 961
Registered: August 2006
Location: Stockholm/Sweden
Senior Member

Try
export DISPLAY=localhost:0.0
Re: Display VAriable problem on SLES9 [message #358688 is a reply to message #358685] Wed, 12 November 2008 03:04 Go to previous messageGo to next message
preeti_khurana
Messages: 15
Registered: May 2008
Location: Gurgaon
Junior Member
Well that was the first thing i tried but still it is not working.
Please help me with this as i am stuck up.
Re: Display VAriable problem on SLES9 [message #358690 is a reply to message #358688] Wed, 12 November 2008 03:09 Go to previous message
tahpush
Messages: 961
Registered: August 2006
Location: Stockholm/Sweden
Senior Member

Read this then
Previous Topic: Connect to SQLPlus from Shell script
Next Topic: Install error !!!
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Oct 24 20:50:53 CDT 2014

Total time taken to generate the page: 0.11691 seconds