Home » Developer & Programmer » Forms » formsweb.cfg configuration (Windows Server 2003)
formsweb.cfg configuration [message #358570] Tue, 11 November 2008 21:19 Go to next message
samit_gandhi
Messages: 226
Registered: July 2005
Location: Hong Kong
Senior Member

Hi

I have right now the following link to call my application :
http://ip/forms/frmservlet?form=login_form.fmx&userid=username/password@connect_string&otherparams=useSDI=yes&lookAndFeel =oracle&colorScheme=blue

I have my application on d:\account\ folder

I want to use the application using like this :
http://ip/forms/frmservlet?config=account

How to do it and where & what parameter i have to put in the formsweb.cfg?

Is there anything need to change is default.env?

Please advise its urgent

Thanks in advance

Samit Gandhi
Re: formsweb.cfg configuration [message #358585 is a reply to message #358570] Tue, 11 November 2008 22:12 Go to previous messageGo to next message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
Have you opened and read the comments in 'formsweb.cfg'?

Please do not make changes in the 'default.env'.

David
Re: formsweb.cfg configuration [message #358596 is a reply to message #358585] Tue, 11 November 2008 22:30 Go to previous messageGo to next message
samit_gandhi
Messages: 226
Registered: July 2005
Location: Hong Kong
Senior Member

yes. check and change it accordingly but when i m opening the form through this link two windows is opening

the changes i made in formsweb.cfg file is :

[account]
separateFrame=True
form=application path with filename
userid=username/password@connect_string
width=1050
height=1050
colorScheme=teal
align=baseline
webformsTitle=title
Logo=no
serverApp=default
Background=NO

Please advise i dont want to open the two windows

Thanks

Samit Gandhi
Re: formsweb.cfg configuration [message #358598 is a reply to message #358596] Tue, 11 November 2008 22:36 Go to previous messageGo to next message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
Try 'separateFrame=False'.

David
Re: formsweb.cfg configuration [message #358601 is a reply to message #358596] Tue, 11 November 2008 22:50 Go to previous messageGo to next message
samit_gandhi
Messages: 226
Registered: July 2005
Location: Hong Kong
Senior Member

i tried its same

thx
Re: formsweb.cfg configuration [message #358611 is a reply to message #358601] Tue, 11 November 2008 23:33 Go to previous messageGo to next message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
Does "i tried its same" mean that there is not difference whether you have 'true' ot 'false', or rather, that you have achieved your desired result?

Did you restart the OC4J and Internet Explorer after you made your changes?

David
Re: formsweb.cfg configuration [message #358617 is a reply to message #358611] Tue, 11 November 2008 23:39 Go to previous messageGo to next message
samit_gandhi
Messages: 226
Registered: July 2005
Location: Hong Kong
Senior Member

i m using application through IAS server so no need to open OC4J right?

and its showing me same as earlier.

Re: formsweb.cfg configuration [message #358620 is a reply to message #358617] Tue, 11 November 2008 23:51 Go to previous messageGo to next message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
Close and restart the Application Server please. You changed its control file and it only reads it at startup.

David
Re: formsweb.cfg configuration [message #358907 is a reply to message #358620] Wed, 12 November 2008 23:00 Go to previous message
samit_gandhi
Messages: 226
Registered: July 2005
Location: Hong Kong
Senior Member

Thanks david i done it.

samit gandhi
Previous Topic: Frame size change
Next Topic: creating form on Nested Tables.
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Dec 06 10:14:13 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.06563 seconds