Home » Infrastructure » Linux » Why would Linux Silent Install stop at >Starting to execute configuration assistants ... ?
Why would Linux Silent Install stop at >Starting to execute configuration assistants ... ? [message #356187] Wed, 29 October 2008 20:34
axecity
Messages: 5
Registered: October 2008
Junior Member
I am using putty to perform silent install of oracle db 10g on my remote server (redhat) through the command line:

./runInstaller -silent -responseFile /tmp/enterprise.rsp

it works fine till reaching > starting to execute configuration assistants, where i receive no further response or even any errors, it just hangs up saying this, here is a summary :

--------------------------------------------------------------------------------------
Installation in progress (Wed Oct 29 18:06:32 CST 2008)
............................................................... 11% Done.
............................................................... 23% Done.
............................................................... 35% Done.
............................................................... 47% Done.
........................................... 55% Done.
Install successful

Linking in progress (Wed Oct 29 18:08:54 CST 2008)
. 55% Done.
Link successful

Setup in progress (Wed Oct 29 18:10:07 CST 2008)
.................... 100% Done.
Setup successful

End of install phases.(Wed Oct 29 18:10:13 CST 2008)
Starting to execute configuration assistants
----------------------------------------------------------------------

What should I do to overcome this and complete the installation successfully?
Previous Topic: SQLPlus connexion freezes
Next Topic: permission denied while running oraInstaller
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Dec 19 08:26:38 CST 2014

Total time taken to generate the page: 0.10490 seconds