Home » Developer & Programmer » Forms » missing plugins during Forms application runtime (Vista)
missing plugins during Forms application runtime [message #347008] Wed, 10 September 2008 07:30 Go to next message
manudu20
Messages: 45
Registered: August 2008
Location: Mumbai
Member

Hi all,
I have windows 2003 server in my server pc and vista os at clien pc's . While running my URL in internet explore in vista , IE is closing and in mozilla firebox browser it is asking for missing plugins can any one tell me what plugins we require to run Oracle 10g based application.
U can try my url in your pc also

This is my URL
http://59.165.13.168:8889/forms/frmservlet?config=nds_rnd

If anyone have any idea about it please let me know...
Re: missing plugins during Forms application runtime [message #347137 is a reply to message #347008] Wed, 10 September 2008 18:47 Go to previous messageGo to next message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
What version of Forms are you running?

David
Re: missing plugins during Forms application runtime [message #347187 is a reply to message #347008] Thu, 11 September 2008 00:45 Go to previous messageGo to next message
manudu20
Messages: 45
Registered: August 2008
Location: Mumbai
Member

I am using Forms 10g 10.0.1.0 .
my URL is running properly in Xp PC but but not running on Vista client PC.

Re: missing plugins during Forms application runtime [message #347199 is a reply to message #347187] Thu, 11 September 2008 01:07 Go to previous messageGo to next message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
Searching Oracle's website for 'forms certification matrix' returned for Forms 9 http://www.oracle.com/technology/products/forms/htdocs/clientsod_forms9i.html which does not mention Vista, for Forms 10 http://www.oracle.com/technology/products/forms/htdocs/10g/clientsod_forms10g.html which does not mention Vista, and for Forms 10R2 http://www.oracle.com/technology/products/forms/htdocs/10gR2/clientsod_forms10gR2.html which says of Vista "JInitiator is known to not work with Vista and Sun is not planning to support 1.3 on Vista. Oracle therefore have no plans to certify JInitiator with Vista. Vista users should consider Sun's plug-in 1.5 once it is certified for Vista. That is planned for 10.1.2.3."

I think you will have to wait and use 10.1.2.3

David
Re: missing plugins during Forms application runtime [message #347205 is a reply to message #347008] Thu, 11 September 2008 01:13 Go to previous messageGo to next message
manudu20
Messages: 45
Registered: August 2008
Location: Mumbai
Member

But mr URL is perfectly running on some machine in Mozilla firebox browser having vista OS . So we cant say that Forms 10g does not support vista.
Re: missing plugins during Forms application runtime [message #347227 is a reply to message #347205] Thu, 11 September 2008 02:18 Go to previous messageGo to next message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
Please confirm that the URL is working on some Vista PCs running Mozilla and not on other Vista PCs also running Mozilla.

David
Re: missing plugins during Forms application runtime [message #347228 is a reply to message #347008] Thu, 11 September 2008 02:21 Go to previous messageGo to next message
manudu20
Messages: 45
Registered: August 2008
Location: Mumbai
Member

YES , All Client PC's has vista OS ,and this URL is running on some PC's Only, In others It is asking for missing plugins in Mozilla firebox browser after installing javainitiator and activex control automatically.
Re: missing plugins during Forms application runtime [message #347239 is a reply to message #347228] Thu, 11 September 2008 03:00 Go to previous messageGo to next message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
I can only suggest that you analyse all the PCs. Those that work must be similar somehow, and those that don't work must also be similar somehow, but the two groups must be different somehow. You are there, we aren't. I want to be able to give better advice but this pattern analyse is the only thing (other than a lucky forum or google search) that will give you the answer.

David
Re: missing plugins during Forms application runtime [message #347240 is a reply to message #347008] Thu, 11 September 2008 03:01 Go to previous message
manudu20
Messages: 45
Registered: August 2008
Location: Mumbai
Member

thx
Previous Topic: error in query
Next Topic: Oracle 10g Database is not starting after installing FORM6i on same machine.
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Dec 04 22:33:09 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.16240 seconds