Home » RDBMS Server » Server Administration » Application not coming up (10.2.0.2)
Application not coming up [message #346468] Mon, 08 September 2008 12:12 Go to next message
varunvir
Messages: 363
Registered: November 2007
Senior Member
Hi Experts,
I am not able to bring my application up.I checked the v$session and it is showing me this wait:-cursor: pin S wait on X.So the application is keeping waithing instead of coming up.Dyou have any suggestions what can i do to resolve this.
Regards,
Varun Punj
Re: Application not coming up [message #346469 is a reply to message #346468] Mon, 08 September 2008 12:14 Go to previous messageGo to next message
BlackSwan
Messages: 25050
Registered: January 2009
Location: SoCal
Senior Member
http://www.orafaq.com/forum/t/88153/0/
Please read & follow posting guidelines as stated in URL above
Re: Application not coming up [message #346475 is a reply to message #346468] Mon, 08 September 2008 12:28 Go to previous messageGo to next message
Mahesh Rajendran
Messages: 10672
Registered: March 2002
Location: oracleDocoVille
Senior Member
Account Moderator
Insufficient information.
After 70+ messages, you must know that
* post the exact error with proper formats from alert log/any view
* Post OS information

With some baseline information, someone might help you.
Re: Application not coming up [message #346482 is a reply to message #346468] Mon, 08 September 2008 12:43 Go to previous messageGo to next message
Michel Cadot
Messages: 64151
Registered: March 2007
Location: Nanterre, France, http://...
Senior Member
Account Moderator
There are known bugs around that, check on Metalink if one fit your environment.

Regards
Michel
Re: Application not coming up [message #346533 is a reply to message #346482] Mon, 08 September 2008 15:36 Go to previous messageGo to next message
varunvir
Messages: 363
Registered: November 2007
Senior Member
I have one basic question:-
Can we tune system tables.
There are 2000 queries being executed when we bring the application up.These queries takes very less time generally.But today some queries are taking 10 secs.So that could be one of the reason that application is not coming up.Most of these queries are using system tables.
Regards,
Varun Punj

[Updated on: Mon, 08 September 2008 23:20] by Moderator

Report message to a moderator

Re: Application not coming up [message #346535 is a reply to message #346468] Mon, 08 September 2008 15:45 Go to previous message
BlackSwan
Messages: 25050
Registered: January 2009
Location: SoCal
Senior Member
Since choose to ignore Posting Guidelines; plus not answer our questions or request, You're On Your Own (YOYO)!
Previous Topic: Migrating to 10.2.0.3
Next Topic: DBLINK Query
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Dec 09 15:51:52 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.09879 seconds