Home » RDBMS Server » Server Administration » ORA-00600 (Oracle 9i / OS win2000 professinal)
ORA-00600 [message #342848] Mon, 25 August 2008 05:47 Go to next message
Vivek.k.thakur
Messages: 30
Registered: December 2007
Location: DELHI, INDIA
Member

hi Experts,
After restoring backup, And starting up database, I am getting error ORA-00600:
SQL> startup
ORA-00600: internal error code, arguments: [733], [538969648], [pga heap], [], [
], [], [], []
SQL> startup mount
ORA-00600: internal error code, arguments: [733], [538969648], [pga heap], [], [
], [], [], []
SQL>

Please suggest me wt should I DO? urgent

Thanks
Vivek Kumar
Re: ORA-00600 [message #342853 is a reply to message #342848] Mon, 25 August 2008 06:01 Go to previous messageGo to next message
ThomasG
Messages: 3189
Registered: April 2005
Location: Heilbronn, Germany
Senior Member
ORA-00600 = Oracle bug.

Contact Oracle support and/or look up the additional arguments on Metalink.

Re: ORA-00600 [message #342876 is a reply to message #342848] Mon, 25 August 2008 07:45 Go to previous messageGo to next message
Mohammad Taj
Messages: 2412
Registered: September 2006
Location: Dubai, UAE
Senior Member

Good enough information...
when i try to search on metalink but i am not able...becuase you didn't mention Oracle Version?

So please next time provide full information.


for instance check : Note:131490.1
Re: ORA-00600 [message #342889 is a reply to message #342876] Mon, 25 August 2008 07:57 Go to previous messageGo to next message
Vivek.k.thakur
Messages: 30
Registered: December 2007
Location: DELHI, INDIA
Member

Dear sir,
Database version is

Oracle9i Enterprise Edition Release 9.2.0.1.0 - Production
With the Partitioning, OLAP and Oracle Data Mining options
JServer Release 9.2.0.1.0 - Production

SQL>
Re: ORA-00600 [message #342912 is a reply to message #342889] Mon, 25 August 2008 08:31 Go to previous message
ThomasG
Messages: 3189
Registered: April 2005
Location: Heilbronn, Germany
Senior Member
Then you should upgrade to 9.2.0.8.0 at least.

A lot of ORA-0600 / 733 bugs seem to have been fixed in the 9.2.0.6.0 and 9.2.0.7.0 versions according to document 131490.1.
Previous Topic: checkpoint/SCN
Next Topic: insufficient privileges when trying to connect
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Dec 10 13:07:05 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.08919 seconds