Home » Fusion Middleware & Colab Suite » Weblogic & Application Server » Running Test Page on AS10 (Application Server 10.1.0.2)
Running Test Page on AS10 [message #339164] Wed, 06 August 2008 23:39 Go to next message
Zahid Rahim
Messages: 31
Registered: April 2002
Member
i installed Oracle 10g,
Infrastructure 10g and then
middle tier Business Intelligence and Forms

on Windows2003 FAT32 File System with 250GB Hard and 2GB of RAM.

After all the installation

when i try to execute Test Page. Giving Port 80 and Pressing RUN Form closed all the Internet Explorer windows.

and giving port 7777 take me to The Page cannot be found

Please help me which ports to use and what to do to run my forms etc as i am new to this Application Server stuff.

Thanx in advance.

[Updated on: Wed, 06 August 2008 23:40]

Report message to a moderator

Re: Running Test Page on AS10 [message #347093 is a reply to message #339164] Wed, 10 September 2008 11:29 Go to previous messageGo to next message
pradies
Messages: 245
Registered: May 2008
Senior Member

chack your portlist.ini under the MID Tier ORACLE_HOME/install directoty...Or You can use the server URL from choosing FORMS component from MID TIER instance through Oracle Enterprise Manager.....
Re: Running Test Page on AS10 [message #376272 is a reply to message #339164] Tue, 16 December 2008 14:48 Go to previous message
patigerwa
Messages: 3
Registered: December 2008
Location: PA, USA
Junior Member
Try not putting port number, just http://host.com/forms/frmservlet

If this come out, you will be fine. Let me know if not.

Candice
Previous Topic: Setup client machine on windows vista
Next Topic: Passing OS Credential through a 10G Application Server
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Dec 07 04:55:16 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.23423 seconds