Home » Infrastructure » Linux » Display Problem after installing SUSU 10.2
Display Problem after installing SUSU 10.2 [message #336294] Fri, 25 July 2008 09:49 Go to next message
Shaheer
Messages: 50
Registered: June 2008
Location: Pakistan
Member
Respected Sir,
I have Dell Optiplex sx270 system with 2.8 GHZ processor and 1 GB Ram. i install SUSE 10.2 on this system. During installation there is no display problem occur and all SUSE packages install in the system. But after when completing installation, i restart my computer after that GURB start and i select SUSE Enterprise Desktop option after that display off. Please tell me what is the problem and please also post solution.
thanks
Re: Display Problem after installing SUSU 10.2 [message #336296 is a reply to message #336294] Fri, 25 July 2008 09:53 Go to previous messageGo to next message
Mahesh Rajendran
Messages: 10628
Registered: March 2002
Location: oracleDocoVille
Senior Member
Account Moderator
You might get a better response with suse/*nix forums.
This is a forum dedicated for Oracle on linux issues.
Re: Display Problem after installing SUSU 10.2 [message #336299 is a reply to message #336294] Fri, 25 July 2008 09:57 Go to previous message
Shaheer
Messages: 50
Registered: June 2008
Location: Pakistan
Member
Thanks Sir
Previous Topic: install Oracle Developer Suite 10g On Unbreakable linux 5.2
Next Topic: how I make some programs are started automatic when the system is started?
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Oct 22 01:22:36 CDT 2014

Total time taken to generate the page: 0.06036 seconds