Home » Fusion Middleware & Colab Suite » Weblogic & Application Server » Oracle forms error FRM-92102 (Oracle AS 10g Rel 2, Sun solaris)
Oracle forms error FRM-92102 [message #336030] Thu, 24 July 2008 09:00 Go to next message
tramanu
Messages: 2
Registered: July 2008
Junior Member
I have installed Oracle Forms and Reports 10g (10.1.2.0.2) standalone server for x86 in Sun Solaris i386 operating system.

I am able to launch the application in IE 6 with Jinitiator version 1.3.1.22. However when I open a second session in a new browser, it is giving a form error as given below.

"FRM-92102: A network error has occurred. The forms client has attempted to reestablish its connection to the Server 8 time(s) without success. Please check the network connection and try again later."

After getting this error in the second session, the first session also flashed this error message. I looks like it is not allowing multiple form sessions to start concurrently.

I tried changing networkRetries parameter in formsweb.cfg, and also the KeepAlive parameters in httpd.conf, but the error persists.

Can anyone please suggest a solution or workaround? Thanks.

Re: Oracle forms error FRM-92102 [message #336106 is a reply to message #336030] Thu, 24 July 2008 18:11 Go to previous messageGo to next message
BlackSwan
Messages: 22845
Registered: January 2009
Senior Member
http://metalink.oracle.com

Subject: Forms FRM-92050, FRM-92100, FRM-92101, FRM-92102 Reference Guide
Doc ID: Note:444690.1
Re: Oracle forms error FRM-92102 [message #336168 is a reply to message #336106] Fri, 25 July 2008 01:41 Go to previous messageGo to next message
tramanu
Messages: 2
Registered: July 2008
Junior Member
Thanks for your response.

But, the hints given in the metalink note do not match in my case. The network retries parameter is also non-zero. Still the problem occurs.

Would appreciate any lead to fix this issue. Thanks.
Re: Oracle forms error FRM-92102 [message #568966 is a reply to message #336168] Thu, 18 October 2012 04:15 Go to previous message
sankalputtara
Messages: 53
Registered: January 2011
Location: Bangalore
Member
Hi,
I am facing the saming issue. Can you pls let me know how you were able to fix the issue.
Previous Topic: owa_match package missing
Next Topic: Getting the error after log in Oracle Application server(9.0.4.0.0)
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Oct 01 19:32:28 CDT 2014

Total time taken to generate the page: 0.05609 seconds