Home » RDBMS Server » Networking and Gateways » Oracle 10g to LDAP connectivity problems (Oracle 10 g and OID/LDAP ver.2)
icon6.gif  Oracle 10g to LDAP connectivity problems [message #335542] Tue, 22 July 2008 09:15 Go to next message
shivganguly
Messages: 2
Registered: July 2008
Location: Toronto
Junior Member
dn: cn=anoldguy,ou=users,ou=accounts,dc=tph,dc=toronto,dc=ca
Error code : -31201
Error Message : ORA-31201: DBMS_LDAP: generic error: Invalid BER ELEMENT

These encoding rulesd are already final in LDAP(OID)
How do I solve this problem from within the DBMS_LDAP package ?
Any ideas please !
Re: Oracle 10g to LDAP connectivity problems [message #335544 is a reply to message #335542] Tue, 22 July 2008 09:17 Go to previous messageGo to next message
tahpush
Messages: 961
Registered: August 2006
Location: Stockholm/Sweden
Senior Member

Quote:
ORA-31201:DBMS_LDAP: generic error: string
Cause: There has been an error in the DBMS_LDAP package.
Action: Please report the error number and description to Oracle Support.
Re: Oracle 10g to LDAP connectivity problems [message #335551 is a reply to message #335544] Tue, 22 July 2008 09:55 Go to previous message
shivganguly
Messages: 2
Registered: July 2008
Location: Toronto
Junior Member
Thanks a lot.....I have intimiated Oracle !
from the command line I can still querry ldap with its attributes...it is only within the package the problem arises.

Hope Oracle can resolve this !...
Previous Topic: Not able to connect to 8i database from 10g Client
Next Topic: WIERD LISTENER ISSUE
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Sep 18 21:49:04 CDT 2014

Total time taken to generate the page: 0.18749 seconds