Home » Fusion Middleware & Colab Suite » Weblogic & Application Server » Report Server running on Blade Server (Windows Server 2003, Report Server
Report Server running on Blade Server [message #333838] Mon, 14 July 2008 09:37
Messages: 179
Registered: May 2005
Location: Montreal, Quebec
Senior Member
Hello everyone,
before opening an SR with Oracle, i want to know if some of you experienced something similar.

First thing, i am a programmer and not a Network admin but those guy don`t seem to be able to solve the problem so this is why i am working on it.

We have 2 blade server here with many blade in each server.
We are running 2 application server and 5 report server on different blade but all inside the same physical server.

If i connect on 1 report server and running the command rwdiag -findall
i can see all report server correctly.

But if we move a report server to a blade on the other physical server, running the same command show me all report server except the one we migrated, why???

And if i connect on this migrated server and run rwdiag, i can see only this report server and not the 4 others???

From what the admin told me, those blade server are connected to a switch that allow them to see each other and there is no config to do for that and no firewall to configure since we stay inside the same network.

Anyone have an idea on this?

Hope it`s clear enough.

Thank you
Previous Topic: which version of oracle application server for deployment?
Next Topic: Password Protecting an Application
Goto Forum:

Current Time: Mon Oct 24 11:53:48 CDT 2016

Total time taken to generate the page: 0.07298 seconds