Home » Developer & Programmer » Forms » Form run in Internet explorer 7 (Oracle 10.1.0.2.0, win xp pro)
Form run in Internet explorer 7 [message #332665] Wed, 09 July 2008 05:49 Go to next message
sd_md_rizwan@yahoo.com
Messages: 37
Registered: September 2007
Location: Saudi Arabia
Member

Hi all,
I am using Oracle Database and Developer 10.1.0.2.0 on
windows xp, my forms are running fine with Internet explorer(6)
in my computer, and the same forms when running in the computer
holding Internet explorer(7), they are not working,
can anybody please tell me what may be the problem and what are the changes to be done and where.
(please explain the things very clearly because Iam a beginner)
Thanks.
Re: Form run in Internet explorer 7 [message #332693 is a reply to message #332665] Wed, 09 July 2008 06:43 Go to previous messageGo to next message
mudabbir
Messages: 235
Registered: April 2006
Location: Kuwait
Senior Member

Quote:
in my computer, and the same forms when running in the computer
holding Internet explorer(7), they are not working,
can anybody please tell me what may be the problem and what are the changes to be done and where.


How can you expect any help without telling what kind of problems you are facing?
Re: Form run in Internet explorer 7 [message #338745 is a reply to message #332665] Tue, 05 August 2008 20:49 Go to previous message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
Have you solved your problem? Have you installed the software?

David
Previous Topic: JUST WANT THE IDEA
Next Topic: problem in executing forms in 10g
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Dec 08 12:26:46 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.08449 seconds