Home » Developer & Programmer » Forms » JInitiator
JInitiator [message #332370] Tue, 08 July 2008 06:38 Go to next message
raywong9i
Messages: 40
Registered: April 2008
Member
Hi,

I have just installed Developer 10g to a programmer machine,
the installation is ok, but when I try to run a form in form builder (the OC4J is started already), after the IE popup, the system always try to install the JInitiator. After installsion, the IE is still blank. And then I run it again, same thing happen. I have checked the JInitiator is already installed.

And if I connect the the Form Service of the 10gAS from that machine, then the form can be shown correctly.

Any idea ? PLease help! thanks!
Re: JInitiator [message #332372 is a reply to message #332370] Tue, 08 July 2008 06:43 Go to previous messageGo to next message
Frank
Messages: 7880
Registered: March 2000
Senior Member
Search in your Documents and Settings\User folder for a Oracle Jar Cache folder.
Delete its contents and try again.

Also, if that does not work, see if you can uninstall JInitiator through the Control Panel -> Add/Remove programs

[Updated on: Tue, 08 July 2008 06:45]

Report message to a moderator

Re: JInitiator [message #332538 is a reply to message #332370] Tue, 08 July 2008 21:32 Go to previous messageGo to next message
raywong9i
Messages: 40
Registered: April 2008
Member
still not work....

do you think it is a IE setting problem ?
Re: JInitiator [message #334943 is a reply to message #332370] Fri, 18 July 2008 15:07 Go to previous message
SathyaBhat
Messages: 2
Registered: July 2008
Location: Chennai / Mangalore, Indi...
Junior Member

Disabled Pop-up blocker in IE ?
Previous Topic: call_form problem
Next Topic: problem how to write sql query in oracle 6i
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Dec 09 11:45:03 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.24976 seconds