Home » Developer & Programmer » Forms » Form 10g is not running? (oracle 10g, form10g)
Form 10g is not running? [message #330376] Mon, 30 June 2008 00:21 Go to next message
mm_kanish05
Messages: 487
Registered: January 2007
Location: Chennai
Senior Member

Hi

I am using oracle 10g database and form 10g. When i run the form i getting this below error.

FRM - 10142: The Http Lintener is not running on
loacalhost at port 8889. Please start the lister or check 
your runtime preferences.


I Searching google for the same, i got some view, thru which i done some like below.

1. runtime preference changes.

2. OCJ4 start.

I got solution.

after closed form and reopen the same form i got the error again what is problem now.

kanish
Re: Form 10g is not running? [message #330403 is a reply to message #330376] Mon, 30 June 2008 01:46 Go to previous messageGo to next message
lakshmisaran
Messages: 26
Registered: May 2008
Junior Member
Hi

Start your OC4J instance, recompile the form and run
Re: Form 10g is not running? [message #330405 is a reply to message #330376] Mon, 30 June 2008 01:59 Go to previous messageGo to next message
mm_kanish05
Messages: 487
Registered: January 2007
Location: Chennai
Senior Member

hi

i done same the brower start and automatically closed without showing anything.

see the server.log

08/06/25 09:10:32 Auto-unpacking E:\DevSuiteHome_1\reports\j2ee\reports_ids.ear... 
08/06/25 09:10:32 Auto-unpacking E:\DevSuiteHome_1\reports\j2ee\reports_ids.ear... done.
08/06/30 09:49:22 Auto-unpacking E:\DevSuiteHome_1\forms\j2ee\formsapp.ear... 
08/06/30 09:49:22 Auto-unpacking E:\DevSuiteHome_1\forms\j2ee\formsapp.ear... done.
08/06/30 09:49:22 10.1.2.0.2 Started
08/06/30 09:49:25 10.1.2.0.2 Started
08/06/30 09:52:49 10.1.2.0.2 Stopped (JVM termination)
08/06/30 09:53:38 10.1.2.0.2 Started
08/06/30 09:53:39 10.1.2.0.2 Started
08/06/30 09:54:28 10.1.2.0.2 Stopped (JVM termination)
08/06/30 09:54:48 10.1.2.0.2 Started
08/06/30 09:54:49 10.1.2.0.2 Started
08/06/30 09:56:39 10.1.2.0.2 Stopped (JVM termination)
08/06/30 09:59:30 10.1.2.0.2 Started
08/06/30 09:59:31 10.1.2.0.2 Started
08/06/30 10:05:55 10.1.2.0.2 Stopped (JVM termination)
08/06/30 10:06:15 10.1.2.0.2 Started
08/06/30 10:06:16 10.1.2.0.2 Started
08/06/30 10:07:41 10.1.2.0.2 Stopped (JVM termination)
08/06/30 10:30:30 10.1.2.0.2 Started
08/06/30 10:30:32 10.1.2.0.2 Started
08/06/30 10:33:02 10.1.2.0.2 Stopped (JVM termination)
08/06/30 11:17:08 10.1.2.0.2 Started
08/06/30 11:17:09 10.1.2.0.2 Started
08/06/30 11:34:21 10.1.2.0.2 Stopped (JVM termination)
08/06/30 12:20:39 10.1.2.0.2 Started
08/06/30 12:20:41 10.1.2.0.2 Started
08/06/30 12:23:59 10.1.2.0.2 Stopped (JVM termination)
08/06/30 12:24:21 10.1.2.0.2 Started
08/06/30 12:24:21 10.1.2.0.2 Stopped (JVM termination)
08/06/30 12:27:24 10.1.2.0.2 Started
08/06/30 12:27:25 10.1.2.0.2 Started


on command prompt ocj4 runnging

I am see this command also

08/06/30 12:27:23 FormsServlet init():
      configFilename: E:\DevSuiteHome_1/forms/server.formsweb.cfg
      testMode    : False


kanish

[Updated on: Mon, 30 June 2008 02:02]

Report message to a moderator

Re: Form 10g is not running? [message #330704 is a reply to message #330376] Mon, 30 June 2008 22:00 Go to previous messageGo to next message
mm_kanish05
Messages: 487
Registered: January 2007
Location: Chennai
Senior Member

Hi
Please give me support to solve the issue it is very urgent.

Thank in advance.


kanish

Re: Form 10g is not running? [message #330814 is a reply to message #330405] Tue, 01 July 2008 07:01 Go to previous messageGo to next message
mandeepmandy
Messages: 79
Registered: May 2008
Location: USA
Member

Which browser you are using?
Re: Form 10g is not running? [message #330952 is a reply to message #330376] Tue, 01 July 2008 22:55 Go to previous messageGo to next message
mm_kanish05
Messages: 487
Registered: January 2007
Location: Chennai
Senior Member


Internet Explorer 6.0

kanish
Re: Form 10g is not running? [message #338146 is a reply to message #330952] Mon, 04 August 2008 00:01 Go to previous message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
Have you solved your problem?

David
Previous Topic: The form hangs!
Next Topic: open block
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Dec 10 01:32:35 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.08410 seconds