Home » Developer & Programmer » Forms » REP-52007 PARAMETER FORM ERROR (10G)
REP-52007 PARAMETER FORM ERROR [message #319186] Fri, 09 May 2008 05:04 Go to next message
lakshmisaran
Messages: 26
Registered: May 2008
Junior Member
Hi,

I'm converting my form from 6i to 10g. The report has seperate parameter form.

pl_id := Create_Parameter_List('tmpdata');
v_report_id:=find_report_object('REP_LETTER');

Add_Parameter(pl_id,'P_CUR_CODE',TEXT_PARAMETER,:TRA_LOAN_DETAILS.CUR_CODE);
Add_Parameter(pl_id,'P_GL_CODE',TEXT_PARAMETER,:TRA_LOAN_VIEW.GL_CODE);
Add_Parameter(pl_id,'P_FROM_DATE',TEXT_PARAMETER,NULL);
Add_Parameter(pl_id,'P_TO_DATE',TEXT_PARAMETER,NULL);
--Add_Parameter(pl_id,'PARAMFORM',TEXT_PARAMETER,'YES');
call_report('ASYNCHRONOUS', 'RUNTIME', 'G:\itops\Financials\Loan\Reports\REPLETTER.rdf', v_report_id, pl_id);


PROCEDURE call_report(comm_mode varchar2, rmode varchar2, fname varchar2, v_report_id report_object, para_id paramlist)
IS
v_reportserverjob varchar2(100);
v_job_id varchar2(100);
v_rep_status varchar2(100);
hidden_action VARCHAR2(2000) :='';
report_otherparam varchar2(20) := 'paramform=yes';
c_old char;
i number(5);
c char;
c_new char;
v_report_other VARCHAR2(4000) :='';
BEGIN

set_report_object_property(v_report_id,report_comm_mode, ASYNCHRONOUS);
--set_report_object_property(v_report_id,REPORT_EXECUTION_MODE, rmode);
set_report_object_property(v_report_id,REPORT_DESTYPE, CACHE);
set_report_object_property(v_report_id,report_desformat,'HTMLCSS');
set_report_object_property(v_report_id,report_server,'rep_server');
--set_report_object_property(v_report_id,report_other,'paramform=YES');
set_report_object_property(v_report_id,report_filename,fname);

hidden_action := hidden_action ||'&report='||GET_REPORT_OBJECT_PROPERTY(v_report_id,REPORT_FILENAME);
hidden_action := hidden_action||'&destype='||GET_REPORT_OBJECT_PROPERTY(v_report_id,REPORT_DESTYPE);
hidden_action := hidden_action||'&desformat='||GET_REPORT_OBJECT_PROPERTY(v_report_id,REPORT_DESFORMAT);
--hidden_action := hidden_action ||’&userid=’||get_application_property(username)||’/’||get_application_property(password)||’@’||get_application_property(connect_string);

c_old :='@';
FOR i IN 1..LENGTH(report_otherparam)
LOOP
c_new:= substr(report_otherparam,i,1);
IF (c_new =' ') THEN
c:='&';
ELSE
c:= c_new;
END IF;
-- eliminate multiple blanks
IF (c_old =' ' and c_new = ' ') THEN
null;
ELSE
v_report_other := v_report_other||c;
END IF;
c_old := c_new;
end loop;
MESSAGE('v_report_other = '||v_report_other);
hidden_action := hidden_action ||'&'|| v_report_other;
MESSAGE('hidden_action = '||hidden_action);
SET_REPORT_OBJECT_PROPERTY(V_report_id, REPORT_OTHER, 'pfaction='||hidden_action||' '||report_otherparam);
message(1);
v_reportserverjob:=run_report_object(v_report_id);
message(2);
v_rep_status:=report_object_status(v_reportserverjob);
IF v_rep_status = 'FINISHED'
THEN
v_job_id := substr(v_reportserverjob,length('rep_olamoas')+2,length(v_reportserverjob));
Web.show_document('http://myurl:8889/reports/rwservlet/getjobid'||v_job_id||'?server=rep_server','_blank');
ELSE
MESSAGE('Cannot run report');
END IF;
END;


I'm new to this kind of creation!!! I got stuck.
DL
Re: REP-52007 PARAMETER FORM ERROR [message #319738 is a reply to message #319186] Mon, 12 May 2008 21:05 Go to previous message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
Search this forum for 'web.show_document' and use this method of report invocation.

David
Previous Topic: add_list_element Problem
Next Topic: Uighur (one of arabic) in forms
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Dec 02 20:42:49 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.12265 seconds