Home » RDBMS Server » Enterprise Manager » EM database control is up but problem with emoms.properties file (Oracle 10g 10.2.0.1 on Linux 32 bit)
EM database control is up but problem with emoms.properties file [message #314645] Thu, 17 April 2008 06:13
MIFI
Messages: 256
Registered: February 2008
Location: U.K.
Senior Member
password in file emoms.properties is not encrypting and when i find out about status it say following

oracle@TEST:/u01/app/oracle/product/10.2.0/db_1/bin$ ./emctl status dbconsole
TZ set to GB-Eire
Oracle Enterprise Manager 10g Database Control Release 10.2.0.1.0
Copyright (c) 1996, 2005 Oracle Corporation. All rights reserved.
http://localhost:1158/em/console/aboutApplication
Oracle Enterprise Manager 10g is running.

For agent status

oracle@TEST:/u01/app/oracle/product/10.2.0/db_1/bin$ ./emctl status agent
TZ set to GB-Eire
Oracle Enterprise Manager 10g Database Control Release 10.2.0.1.0
Copyright (c) 1996, 2005 Oracle Corporation. All rights reserved.
---------------------------------------------------------------
Agent Version : 10.1.0.4.1
OMS Version : Unknown
Protocol Version : 10.1.0.2.0
Agent Home : /u01/app/oracle/product/10.2.0/db_1/localhost_test
Agent binaries : /u01/app/oracle/product/10.2.0/db_1
Agent Process ID : 9350
Parent Process ID : 8621
Agent URL : http://localhost:1830/emd/main
Started at : 2008-04-17 12:01:54
Started by user : oracle
Last Reload : 2008-04-17 12:01:54
Last successful upload : (none)
Last attempted upload : (none)
Total Megabytes of XML files uploaded so far : 0.00
Number of XML files pending upload : 886
Size of XML files pending upload(MB) : 6.59
Available disk space on upload filesystem : 19.07%
---------------------------------------------------------------
Agent is Running and Ready


And when i try to access by browser following is the error

Error instantiating web-application
Error loading listener 'oracle.sysman.eml.app.ContextInitializer', class not found.

Can somebody help me

Previous Topic: oracle grid installation issues
Next Topic: OCDJ Configuration issue problem
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Dec 04 08:54:37 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.12123 seconds