Home » Fusion Middleware & Colab Suite » Weblogic & Application Server
Please read the OraFAQ Forum Guide before posting.
Please contribute good answers to the wiki.

    Replies Views Last message
icon9.gif Urgent..Which version of application is suitable for VISTA
10g forms
By: sirivijay on Sun, 01 March 2009
3 1436 Tue, 03 March 2009 00:14
By: Littlefoot
  Installation Issues of iAS
Oracle Developer Suite 10g 10.1.2.0.2, RHEL AS 4
By: mm_kanish05 on Mon, 02 March 2009
0 1046 Mon, 02 March 2009 00:28
By: mm_kanish05
  High A vailability of OAS
oracle 10g
By: aarti81 on Tue, 24 February 2009
1 847 Tue, 24 February 2009 14:40
By: Mahesh Rajendran
  Error FRM-41838 when running forms
By: carlos.cabrera on Fri, 30 June 2006
3 6734 Mon, 23 February 2009 10:55
By: agarrigues
  java.lang.NoClassDefFoundError
10.1.2.0.2
By: scotlinn on Sat, 21 February 2009
0 3056 Sat, 21 February 2009 18:08
By: scotlinn
  java.lang.NullPointerException in pending approval
E-business suite 11.5, OS - SLES-9
By: ridhi_sundar on Fri, 20 February 2009
0 914 Fri, 20 February 2009 00:55
By: ridhi_sundar
  weblogic server 8.1 compatibility with 10g
By: rkl1 on Thu, 19 February 2009
0 1219 Thu, 19 February 2009 11:43
By: rkl1
  Oracle Reports Stop Working after Join the Server to the Domain !!!
By: moody_4u on Tue, 17 February 2009
0 1659 Tue, 17 February 2009 06:46
By: moody_4u
  calling webservices using PL/SQL
oracle 10g , OC4J server , Windows XP
By: saleem.sunkad on Sun, 15 February 2009
0 1377 Sun, 15 February 2009 23:38
By: saleem.sunkad
icon4.gif help oaf running exception java.lang.ClassCastException
jdeveloper9i ebs 11.5.10
By: sunweijie22 on Wed, 04 February 2009
1 2137 Sun, 08 February 2009 19:21
By: sunweijie22
  Removing partitioning & Weblogic 6.1
Weblogic 6.1 & Oracle 10
By: Felder on Sun, 08 February 2009
0 866 Sun, 08 February 2009 13:08
By: Felder
icon7.gif capturing details of the users accessing oracle application server
win 2003 server, oracle 11g, iAS 10g
By: wreyaz on Wed, 04 February 2009
1 1001 Thu, 05 February 2009 18:47
By: andrew again
  when I mail report , I am geting error REP-50159
10g AS
By: jainarayan5484 on Wed, 04 February 2009
0 1353 Wed, 04 February 2009 04:18
By: jainarayan5484
  Automatic mail to email id at specific time
Application server 10g
By: jainarayan5484 on Wed, 04 February 2009
0 948 Wed, 04 February 2009 00:16
By: jainarayan5484
  REP-52251: Cannot get output of job ID
Oracle Forms & Reports,10g,Linux
By: Shevnan on Mon, 02 February 2009
0 3678 Mon, 02 February 2009 00:19
By: Shevnan
  BLANK PAGE @ HTTP://server.domain.com:1810
ORACLE 9IAS
By: manningda on Fri, 30 January 2009
0 1203 Fri, 30 January 2009 16:16
By: manningda
  FRM-92050 Unable to connect to Server at port :9000
sun solaris.oracle form server 6i,database 7.3
By: shahnirav86 on Sat, 24 January 2009
0 3022 Sat, 24 January 2009 23:14
By: shahnirav86
  How to find exact version of the 10gAS
10gAS, 10.1.2, 10.1.3, Solaris 10
By: vmdba on Wed, 21 January 2009
0 1986 Wed, 21 January 2009 13:49
By: vmdba
  dis51pr: error while loading shared libraries: libpthread.so.0: cannot open shared object file
Oracle 10g R2 on Linux R5 GA
By: hpnx9030 on Mon, 11 February 2008
1 6928 Wed, 21 January 2009 10:28
By: juanc.erazo
icon14.gif Http 500: Internal Server Error with OC4J
10g AS, IBM AIX, JDK 1.4
By: rc_ashish on Wed, 21 January 2009
0 3837 Wed, 21 January 2009 04:41
By: rc_ashish
  Oracle IAS giving this error in Java console
Database 10g ,application server 10g Java build 1.6.0_10-b33
By: mudabbir on Sun, 18 January 2009
0 3909 Sun, 18 January 2009 13:42
By: mudabbir
  Devloper suite 10g application not working on clinet windows vista.
server: linux redhat 4.0 version :Ds 10g(rel-2) client : win vista
By: ganesh_jadhav0509 on Fri, 16 January 2009
0 847 Fri, 16 January 2009 06:53
By: ganesh_jadhav0509
  process frmweb
oracle apps R12,Linux
By: pooja_g on Tue, 22 January 2008
1 5960 Mon, 12 January 2009 15:54
By: aprajit
  OID: Authentication for DB and AS
OracleAS 10.1.2
By: dlwixon on Thu, 11 December 2008
1 1860 Thu, 08 January 2009 16:49
By: dlwixon
  REP-501 error
10.1.2.0.2 froms and reports services on Windows 2000 with SP2
By: rajesh.vvk on Sat, 03 January 2009
2 4069 Tue, 06 January 2009 04:20
By: rajesh.vvk
  pls help, Oracle 10gAS installation on Solaris 10
By: mubeenmd on Tue, 18 September 2007
6 3084 Tue, 06 January 2009 03:50
By: pmlanier
  OPMN Services Problem in Windows 2003
AS10g,10,Windows 2003
By: sirfkashif on Wed, 31 December 2008
0 2098 Wed, 31 December 2008 23:03
By: sirfkashif
  Webutil_file_transfer
Oracle forms 10gR2
By: rahshar on Tue, 30 December 2008
0 2242 Tue, 30 December 2008 23:26
By: rahshar
  forms and reports
10g
By: dirish on Sun, 28 December 2008
1 1293 Sun, 28 December 2008 08:08
By: Mahesh Rajendran
  Passing OS Credential through a 10G Application Server
Oracle 10g AS and 10g DB
By: grahambo on Thu, 18 December 2008
0 804 Thu, 18 December 2008 05:24
By: grahambo
  Running Test Page on AS10
Application Server 10.1.0.2
By: Zahid Rahim on Wed, 06 August 2008
2 1044 Tue, 16 December 2008 14:48
By: patigerwa
  Setup client machine on windows vista
windows vista (client), windows 2003(server), oracle 10G(forms & Reports)
By: esraa90 on Tue, 28 October 2008
1 1020 Tue, 16 December 2008 14:40
By: patigerwa
  Logs Purging
iAS 10g
By: paradoxkhan on Mon, 15 December 2008
4 1336 Mon, 15 December 2008 05:47
By: Frank Naude
  IE and Firefox Crashes when Application Starts
AS 10.1.2 and Oracle Database 10..2.0
By: sirfkashif on Fri, 05 December 2008
0 1095 Fri, 05 December 2008 22:15
By: sirfkashif
  Unable to retrieve client hostname using owa_util.get_cgi_env('REMOTE_HOST')
Oracle-Application-Server-10g/10.1.2.0.2 Oracle-HTTP-Server, Linux Red Hat Enterprise Linux AS release 4
By: toad23 on Fri, 05 December 2008
0 2302 Fri, 05 December 2008 14:42
By: toad23
  Using OAS standard for contingency
OAS 10g R2
By: juanc.erazo on Fri, 28 November 2008
0 801 Fri, 28 November 2008 11:04
By: juanc.erazo
  how to run multip form application under one app. server
Oracle app. server 10g R2, window 2003
By: webjimmy on Wed, 26 November 2008
0 1121 Wed, 26 November 2008 20:37
By: webjimmy
icon5.gif "Error: Partner application configuration is missing ..." message on SSO login page
By: oportalist on Mon, 24 November 2008
0 1739 Mon, 24 November 2008 21:20
By: oportalist
  connection to the server was reset while the page was loading
oracle application server 10.1.0.4.2 - ms windows xp & mozilla firefoox 3.0.4
By: merhanatef on Sun, 23 November 2008
0 2987 Sun, 23 November 2008 02:36
By: merhanatef
  rotate SSO logs
OAS 10g R2
By: juanc.erazo on Fri, 21 November 2008
0 1967 Fri, 21 November 2008 14:47
By: juanc.erazo
Goto Forum:
  
Legend New Messages New Messages   No New messages No New messages   Locked (w/ unread messages) Locked (w/ unread messages)   Locked Locked   Moved to another forum Moved to another forum

Current Time: Fri Mar 27 05:47:55 CDT 2015

Total time taken to generate the page: 0.14595 seconds