Home » Developer & Programmer » Forms » Running Forms locally
Running Forms locally [message #678276] Fri, 22 November 2019 07:15 Go to next message
jury68000
Messages: 4
Registered: October 2019
Junior Member
I'm trying to execute forms locally from Forms Builder. I have configured FORMS_PATH under Registery, in Windows Environment Variables and in DEFAULT.env file from \%DEV_SUITE_HOME%\forms\server. All those 3 places have the same content under FORMS_PATH. I also configured TNS_ADMIN in Registery and in Windows Environment Variables to point to \%DEV_SUITE_HOME%\NETWORK\ADMIN
Then in FORMSWEB.cfg I have switched baseHTMLjinitiator=basejini.htm (as when being on JINI nothing worked ) to baseHTMLjinitiator=basejpi.htm (I'm attaching this file to the thread, just changed extention from cfg to txt as cfg'a are not allowed here)
And now executing forms locally partly works, some forms execute and work fine but most do not execute. All I get is an error "FRM-92101 there was a failure in the forms server during startup.This could happen due to invalid config please look into the web-server log file for details"
Now, if I understand correctly this document
https://docs.oracle.com/cd/B14099_19/core.1012/b14126/log.htm

the web-server log file that I checked (named default-web-access.log ) gives not much information on every run, here is what showes after my last try to execute some form locally:
"127.0.0.1 - - [22/Nov/2019:12:54:15 +0000] "POST /forms/frmservlet HTTP/1.1" 200 4188
127.0.0.1 - - [22/Nov/2019:12:54:15 +0000] "GET /forms/java/oracle/forms/registry/Registry.dat HTTP/1.1" 200 4216
127.0.0.1 - - [22/Nov/2019:12:54:15 +0000] "GET /forms/java/oracle/forms/registry/default.dat HTTP/1.1" 404 168
127.0.0.1 - - [22/Nov/2019:12:54:15 +0000] "GET /forms/lservlet;jsessionid=0a6f023b22b9cfcd704c851c4bdeab5d8e15bc90309e?ifcmd=getinfo HTTP/1.1" 200 25
127.0.0.1 - - [22/Nov/2019:12:54:16 +0000] "POST /forms/lservlet;jsessionid=0a6f023b22b9cfcd704c851c4bdeab5d8e15bc90309e HTTP/1.1" 200 8
127.0.0.1 - - [22/Nov/2019:12:54:17 +0000] "POST /forms/lservlet;jsessionid=0a6f023b22b9cfcd704c851c4bdeab5d8e15bc90309e HTTP/1.1" 200 100"

Any clues what I'm doing wrong?

( I'm on Forms 10g, Windows 7 64-bit )
  • Attachment: formsweb.txt
    (Size: 9.28KB, Downloaded 34 times)

[Updated on: Fri, 22 November 2019 07:18]

Report message to a moderator

Re: Running Forms locally [message #678382 is a reply to message #678276] Thu, 28 November 2019 07:39 Go to previous message
jury68000
Messages: 4
Registered: October 2019
Junior Member
Anyone?
Previous Topic: ERROR: Abnormal termination, Error Code: C0000005 ACCESS_VIOLATION
Next Topic: LOV buttons do not show questioning, but ellipsis
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Dec 09 20:26:46 CST 2019